2XU lanserar svala produkter för träning och prestation i sommarvärmen!

2XU ICE X Compression Tights är den perfekta valet vid träning och prestation varma sommar dagar.

Materialet i Ice X ger en kylande effekt mot huden genom kompressionsmateriale PWX i kombination med kylande Jade partiklar.

Tightsen är tillverkad i ett graderat PWX material som ger mycket bra stöd, kompression och stabiliserar musklerna under fysisk aktivitet. Tightsen är perfekta för dig som tränar i värme och behöver ett par slitstarka tights med perfekt passform. Materialet är lätt, stretchigt, transporterar snabbt bort fukt från huden och hålla dig extra sval under fysisk aktivitet.

Damkollektionen består av långa tights och ¾ tights. Herrkollektionen består av långa och korta tights.

2XU ICE X Mid-Rise Compression Tights Dam – Har den mest populära midja Mid-Rise, som är 8cm hög för bästa möjliga passform och komfort. Med graderad kompression från fotleden hela vägen upp till midjan är det den absolut bästa modellen för att få maximalt ut av din träning. Passar såväl varma dagar utomhus som svettiga pass på gymet.

Rek pris 1099:- Storlekar XXS-XXL/ XST ST MT LT XLT

2XU ICE X Mid-Rise Compression 3/4 Tights Dam – Har den mest populära midja, Mid-Rise samt graderat kompressionsmaterial i 3/4 dels längd. Passar såväl varma dagar utomhus som svettiga pass på gymet.

Rek pris 999:- Storlekar XS – XL/ ST MT LT

2XU ICE X Compression Tights Herr – Har en 3cm hög midja med dragsko för bästa möjliga passform och komfort. Med graderad kompression från fotleden hela vägen upp till midjan är det den absolut bästa modellen för att få maximalt ut av din träning. Passar såväl varma dagar utomhus som svettiga pass på gymet.

Rek pris 1099:-Storlekar XXS-XXL/ XST ST MT LT XLT

2XU ICE X Compression Shorts Tights Herr – Har en 3cm hög midja och dragsko samt kompressionsmaterial som täcker fram- och baksida lår samt sätesmuskulaturen. Passar såväl varma dagar utomhus som svettiga pass på gymet.

Rek pris 699:- Storlekar S-XXL

Material: 72% Nylon & 28% Lycra

Läs mer på www.2xu.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *