Bibliotekstan välkomnar lululemon till Stockholm

lululemon, ett hälso- och yogainspirerande varumärke som designar träningskläder, öppnar under sommaren 2018 sin första butik i Norden. Den ca 200 kvm stora butiken kommer ha adressen Smålandsgatan 20 i Bibliotekstan.

lululemon grundades i Vancouver, Kanada, 1998. Märkets filosofi definierar sig i ett yoga-perspektiv där man erbjuder tekniskt välgjorda träningskläder för både kvinnor och män. Varumärket är också uppbyggt som en community där träningsintresserade kan stråla samman för att leva och diskutera hälsa och träning. lululemon’s butiker fungerar idag som butik men också som yoga studio och har en stor följarskara av yogapraktiserande världen över.

Etableringen av lululemon är helt i linje med Hufvudstadens strategi att stärka och utveckla området Bibliotekstan med de bästa urvalet från svenska och internationella varumärken.

”Det är glädjande att lululemon har valt att etablera sig i Hufvudstadens fastighet i Bibliotekstan. Med sitt inspirerande och nytänkande retailkoncept kommer lululemon ytterligare stärka Bibliotekstan som shoppingdestination och mötesplats”,säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik Stockholm, Hufvudstaden.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *