Susan Lanefelt som Sussi Kanin

Susan Lanefelt vill uppmuntra barn att hoppa och skutta för att må bra.
Susan har gympat hela sitt liv och tog hela Sverige med storm när hon introducerade sin gymping på tv på 80-talet. Hennes numera legendariska uttryck ”Kniiip” är känt för de flesta.

Idag arbetar hon som hälsokonsult och håller klasser i gymping. Susan har också en stor passion för dans, vilket hon visade i tv-programmet Let’s Dance. Så vad fanns kvar att göra för denna legend? Jo, en app för barn!

Susan vill med sin app och sitt alterego Sussi Kanin uppmuntra barn från tidig ålder att röra på sig och äta sunt.
– Får barnen med sig från tidig ålder att motion är bra för både kropp och själ så underlättar det för ens resa genom livet. Mår kroppen bra är det lättare för knoppen att må bra, säger Susan.
Det är en filosofi som Susan delar med Smultron förlag.

– Vi vill uppmuntra barn att tro på sig själva och följa sina drömmar i livet. En bra start är då att redan från början stärka kroppen som ska bära en genom livet. Och ingen är så inspirerande och gör träning så lustfylld som Susan.

Så kom igen alla vuxna, kanske mor- och farföräldrar, mammor och pappor och inspiratörer i barnens närhet. Ladda ner Sussi Kanins app och introducera gympans värld på ett roligt och lekfullt sätt.
I appen kan man även spela ”Mellis-spelet”, där barnen får lära sig vad som är ett bra mellanmå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *