Träning, kost och motivation

Annika talar om vikten av motion, varför vi ska träna, hur du kan träna effektivt och skapa utrymme för träning i din vardag.

Du får ta del av Annikas personliga erfarenheter om hur hon själv uppnådde bättre hälsa och blev av med sina magproblem med hjälp av kosten. Annika tar också upp ämnet Motivation och ger sina bästa motivationstips.

Om Annika Sjöö
Annika Sjöö föreläser främst om tre olika områden, kost, hälsa och motivation.  Annika är författare till flertalet böcker varav den senaste heter Mativation.

Annika Sjöö dansade in i våra hjärtan när hon i en tårdrypande final vann Let´s Dance tillsammans med Världens starkaste man Magnus Samuelsson. Hon har dansat sedan barnsben och har bland annat två Svenska Juniormästerskapsguld i 10-dans på sin meritlista. Det var Annika som fick den stora äran att lära kronprinsessan Victoria och prins Daniel deras bröllopsvals. Sedan hösten 2016 är hon även programledare för TV3 populära program ”Du är vad du äter”.

Annika brinner för allt som har med träning och hälsa att göra. Hon är utbildad idrottslärare, kostrådgivare samt gruppträningsinstruktör i flertalet olika träningsformer och har vigt sitt liv åt det som hon brinner för mest – träning och hälsa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *