I denna artikel går vi igenom och recenserar de bästa detoxplåsterna på marknaden.

Bästa Detoxplåster 2023

Många människor känner att de utsätts för ett överflöd av föroreningar och toxiner dagligen, vare sig det är genom förorenad luft, bearbetad mat eller kemiska exponeringar i hemmet.


Traditionella detoxmetoder, som juicing eller fasta, kan vara krävande och är inte alltid praktiska för en upptagen livsstil. Dessutom kan de vara svåra för vissa att upprätthålla på grund av deras intensitet.


Detoxplåster har introducerats på marknaden som ett mindre invasivt och enklare alternativ till traditionella metoder. De placeras på fötterna och sägs dra ut oönskade toxiner från kroppen medan du sover, vilket ger en enkel och icke störande avgiftningsprocess.


Användare fäster enkelt dessa plåster på sina fötter innan de går till sängs och tar bort dem på morgonen. Processen är smärtfri och obemärkt, vilket gör den lätt att införliva i en nattlig rutin.


Även om vetenskapliga bevis kring effektiviteten av detoxplåster fortfarande diskuteras, vittnar många användare om positiva erfarenheter, inklusive en känsla av ökad energi och allmänt välbefinnande. Som med alla hälsoprodukter rekommenderas det dock att individer gör sin egen forskning och konsulterar en läkare innan de påbörjar någon form av avgiftningsregim.

Snabbsummering: För dig som vill veta vinnarna direkt i varje kategori

Bäst i test

Så här ser bäst i test produkten China Dragon Detoxplåster ut.

China Dragon Detoxplåster

Med sin kraftfulla kombination av naturliga ingredienser, bland annat bambuvinegar, trävinäger och turmalin, bidrar dessa plåster till avgiftning och hjälper till att förbättra blodcirkulationen. Den tredubbla tjockleken hos detta plåster garanterar en längre och mer intensiv avgiftningsprocess jämfört med konkurrenterna.

Mest prisvärda

Så här ser den mest prisvärda produkten ProBody24 Bambu Detox fotplåster 40-pack ut.

ProBody24 Bambu Detox fotplåster 40-pack

För de som söker hög kvalitet till ett rimligt pris är ProBody24® Bambu Detox fotplåster det självklara valet. Med 40 plåster i varje förpackning, och med en pålitlig sammansättning av ingredienser som bambuvinegar och dextrin, erbjuder detta plåster både avgiftande och viktminskande egenskaper.

Bästa budgetvalet

Så här ser det bästa budgetvalet Qutinhao Detox fotplåster ut.

Qutinhao Detox fotplåster

För de som är på en stram budget men inte vill kompromissa med kvaliteten, är QutinhaoDetox fotplåster det optimala valet. Med sitt överkomliga pris för 200 plåster kommer användarna att dra nytta av de naturliga ingredienserna som kinesisk örtmalm och negativjonpulver. Denna produkt hjälper till att aktivera cellerna, lindra trötthet och förbättra sömnkvaliteten, vilket gör den till ett utmärkt värde för pengarna.

China Dragon Detoxplåster

4,0/5,0

Så här ser bäst i test produkten China Dragon Detoxplåster ut.

China Dragon Detoxplåster erbjuder en innovativ lösning för de som vill utforska de asiatiska traditionerna för avgiftning. Med en rik historia av användning inom den asiatiska kulturen, har dessa detoxplåster designats för att rena kroppen från skadliga ämnen och förbättra blodcirkulationen.

När de fästs under fötterna och bärs över natten, kan de inte bara hjälpa till att minska svullnad och lindra trötta fötter, utan även stödja en detoxprocess. Varje paket innehåller 10 plåster, berikade med aktiva ingredienser som negative ions, carapace, vitamin C, cornstarch, bambuvinäger, turmalin, växtpulver och trävinäger. De här ingredienserna har noggrant valts ut för att ge optimala fördelar och en effektiv detox-upplevelse.

 • Tillverkare: China Dragon
 • Huvudingredienser: Negativa joner, ryggsköld, C-vitamin, majsstärkelse, bambuvinäger, turmalin, växtpulver, trävinäger.
 • Särskilda funktioner: Fästs under foten, bärs under natten, stödjer detox, 10 st per paket.

Plus:

 • Traditionell Metod: Använder en beprövad metod från asiatiska traditioner som hjälper till att rena kroppen och öka blodcirkulationen.
 • Lätt att Använda: Genom att enkelt fästa dem under fötterna innan sänggång, arbetar de medan du sover, vilket gör processen bekväm och kräver minimal ansträngning.
 • Naturliga Ingredienser: Fyllda med en blandning av naturliga ingredienser som är kända för att stödja avgiftning och hälsa.

Värt att fundera över:

 • Det är viktigt att följa användningsförslagen noggrant för bästa möjliga resultat.

ProBody24 Bambu Detox fotplåster 40-pack

3,7/5,0

Så här ser den mest prisvärda produkten ProBody24 Bambu Detox fotplåster 40-pack ut.

För alla som strävar efter en bättre livskvalitet och vill utforska de traditionella asiatiska metoderna för avgiftning, introducerar ProBody24® sitt Bambu Detox fotplåster. Dessa vitala fotdynor har en dubbel fördel: de ger avgiftning och kan även bidra till viktminskning. De är speciellt designade för att förbättra sömnkvaliteten, minska trötthet och lindra både psykisk och fysisk stress.

Användarna kan också uppleva en lindring av smärta i kroppen samtidigt som kroppens självläkande förmåga stärks. Plåstren är rika på naturliga ingredienser som bambu-vinägerextrakt, turmalin och träkraftsextrakt. Tack vare dess rena, växtbaserade komposition är dessa plåster helt fria från kemikalier och är biologiskt nedbrytbara, vilket gör dem till ett miljövänligt val. Tillverkade med precision och omsorg i Tyskland, garanterar ProBody24® kvaliteten på sina produkter.

 • Tillverkare: ProBody24
 • Huvudingredienser: Bambu-vinäger extrakt, turmalin, träkraftsextrakt
 • Särskilda funktioner: Avgiftning, viktminskning, förbättrar sömnkvalitet, biologiskt nedbrytbara

Plus:

 • Naturligt och Kemikaliefritt: Tillverkat med rena växtbaserade ingredienser, dessa plåster är fria från kemikalier, vilket garanterar en naturlig avgiftning utan risk för skadliga ämnen.
 • Lätt att använda: Plåstren appliceras enkelt på fötterna innan sömn, vilket ger en problemfri avgiftning utan extra ansträngning.
 • Miljövänlig: Inte bara är ingredienserna naturliga, men produkten är också biologiskt nedbrytbar, vilket innebär att du kan avgifta med ett rent samvete, vetandes att du inte bidrar till miljöskada.

Värt att fundera över:

 • Det är också viktigt att läsa och följa användningsanvisningarna noggrant för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Qutinhao Detox fotplåster

3,8/5,0

Så här ser det bästa budgetvalet Qutinhao Detox fotplåster ut.

Qutinhao Detox fotplåster avgiftning är en förpackning med 200 plåster, speciellt framställda för att stödja kroppens naturliga avgiftningsprocess och främja välbefinnande. Med kraften av naturliga ingredienser som kinesisk örtmalm, negativjonpulver, ingefärspulver och bambuättika, hjälper dessa fotplåster till att rena kroppen och förbättra dess allmänna stämning.

Inte bara det, men dessa plåster kan hjälpa till att lindra trötthet, förbättra sömnkvaliteten och stödja generellt välbefinnande. Speciellt avsedda för dem med högt arbets- och livstryck, erbjuder dessa plåster lindring från huvudvärk, migrän, ryggsmärta, svullnad, sömnproblem och mer. Appliceringen är enkel: rengör fötterna, applicera plåstret och låt verka i 6-8 timmar. Med generösa 200 plåster i varje förpackning, kan du se fram emot en längre period av avslappning och rengöring.

 • Tillverkare: Qutinhao
 • Huvudingredienser: Naturlig kinesisk örtmalm, negativjonpulver, ingefärspulver, bambuättika.
 • Särskilda funktioner: Främjar blodcirkulation och ämnesomsättning, avgiftning, förbättrar sömnen.

Plus:

 • Naturlig Rengöring: Genom en kombination av kinesisk örtmalm, ingefärspulver och bambuättika, hjälper plåstren till att avgifta kroppen på ett naturligt sätt.
 • Förbättrad Sömnkvalitet: Med dess lugnande egenskaper bidrar fotplåstren till bättre sömnkvalitet och minskad trötthet.
 • Lindring från Vanliga Besvär: Perfekt för dem med högt arbets- och livstryck, dessa plåster kan lindra symptom som huvudvärk, migrän och ryggsmärta.

Värt att fundera över:

 • Se till att rengöra foten ordentligt innan applicering för bästa resultat.

Weightworld Detox Fotplåster

3,7/5,0

Så här ser produkten Weightworld Detox Fotplåster ut.

Weightworlds Detox Fotplåster är designade med tanke på att stödja kroppens naturliga avgiftningsprocess. I en värld där vi ständigt utsätts för gifter från vår omgivning kan dessa plåster hjälpa till att återställa balansen i kroppen. De bygger på principerna från kinesisk örtlära, vilket menar att våra fötter, med över 60 akupunkturpunkter och 7000 nervändar, är en nyckelplats för avgiftning.

När dessa plåster appliceras på fötterna under natten, arbetar de genom att suga upp oönskade orenheter från kroppen. Till skillnad från piller eller kladdiga krämer, erbjuder dessa fotplåster en bekväm, enkel och effektiv avgiftningsmetod. Varje förpackning innehåller allt som behövs för ett komplett 15-dagars detoxprogram, och med Weightworlds 100% nöjdhetsgaranti kan du känna dig trygg med ditt köp.

 • Tillverkare: Weightworld
 • Huvudingredienser: Baseras på kinesisk örtlära, utformade med naturliga ingredienser.
 • Särskilda funktioner: 15-dagars detoxprogram, förbättrad sömnkvalitet, ökad blodcirkulation, synbara resultat vid avlägsnande av plåstret.

Plus:

 • Naturlig Avgiftning: Bygger på gamla kinesiska principer som syftar till att dra nytta av akupunkturpunkterna och nervändarna under fötterna.
 • Bekväm Användning: Ett enkelt alternativ till tabletter eller krämer, dessa fotplåster arbetar under natten för optimal bekvämlighet.
 • Helhetssyn på Hälsa: Utöver avgiftning bidrar dessa plåster till förbättrad sömnkvalitet och ökad blodcirkulation.

Värt att fundera över:

 • Det är viktigt att förstå att individuella resultat kan variera, och vad som fungerar för en person kanske inte nödvändigtvis fungerar för en annan.

Qinglee Detox-plåster

4,0/5,0

Så här ser produkten Qinglee Detox-plåster ut.

Qinglee Detox-plåster är avsedda att ge en naturlig och effektiv avgiftning genom fötterna. Bestående av 100 plåster, är dessa fotplåster sammansatta av kinesiska örter, vermouth och negativt jonpulver. Dessa ingredienser samarbetar för att stödja blodcirkulationen, ämnesomsättningen och hjälpa kroppen att bli av med föroreningar och metaboliska avfallsprodukter.

Användningen av plåstren rekommenderas särskilt efter ett fotbad, precis innan läggdags, för att maxa effekten och underlätta en god natts sömn. Många finner lindring från symptom som huvudvärk, migrän, ryggsmärta, svullnad, sömnsvårigheter och trötthet genom att använda dessa plåster. Med en enkel applikationsprocess där du bara behöver fästa den klibbiga sidan på dina fötter och låta den sitta i 6-8 timmar, gör QingleeDetox-plåster avgiftning till en lätt integrerad del av din kvällsrutin.

 • Tillverkare: Qinglee
 • Huvudingredienser: Naturliga kinesiska örter, vermouth, negativt jonpulver.
 • Särskilda funktioner: Främjar blodcirkulation och ämnesomsättning, avgiftning, förbättrar sömnen.

Plus:

 • Naturlig Avgiftning: Ingredienserna, baserade på traditionell kinesisk medicin, stödjer kroppens naturliga avgiftning genom fötterna.
 • Sömnbefrämjande: Utöver avgiftning, kan dessa plåster bidra till en förbättrad sömnkvalitet, vilket är avgörande för allmän hälsa.
 • Mångsidig Lättnad: De hjälper till att lindra en rad symptom, inklusive huvudvärk, ryggsmärta och sömnsvårigheter.

Värt att fundera över:

 • Individuella resultat kan variera, och medan vissa kan uppleva omedelbar lättnad, kan det ta tid för andra.

Dioche Detox Fotplåster

3,5/5,0

Så här ser produkten Dioche Detox Fotplåster ut.

Dioche Detox Fotplåster erbjuder en naturlig och effektiv lösning för att stödja kroppens avgiftningsprocess, förbättra ämnesomsättningen och öka välbefinnandet. Med 16 högkvalitativa fotplåster i varje förpackning är dessa utformade för att användas nattetid, vilket ger en djup och avslappnande behandling som bidrar till att lindra stress och förbättra sömnkvaliteten.

Varje plåster är tillverkat av miljövänligt fleece-material kombinerat med naturliga ingredienser, vilket gör dem säkra, pålitliga och gynnsamma för din hälsa. Dessutom bidrar dessa plåster till att bränna fett och avgifta ackumulerade gifter i kroppen. Med en hållbarhet på tre år kan du lita på att dessa fotplåster kommer att vara en del av din avkopplingsrutin under lång tid.

 • Tillverkare: Dioche
 • Material: Nonwoven (miljövänliga fleecematerial)
 • Särskilda funktioner: Främjar ämnesomsättningen, reglerar blodtrycket, avgiftning, förbättrar sömnen.

Plus:

 • Lätt att Använda: Enkel applicering genom att bara riva av ytterförpackningen och placera plåstret mot fotsulan.
 • Miljövänliga och Naturliga Ingredienser: Tillverkat av miljövänligt fleecematerial och fylld med naturliga ingredienser för en säker och gynnsam behandling.
 • Mångsidig Behandling: Inte bara avgiftar, dessa plåster hjälper även till att bränna fett, lindra stress, förbättra ämnesomsättningen och öka blodcirkulationen.

Värt att fundera över:

 • För bästa resultat, använd plåstret innan läggdags och låt det verka i 6-8 timmar.

Komplett köpguide – Tänk på det här innan du gör ditt val av Detoxplåster:

När man vill avgifta kroppen genom fotsulorna finns det mycket att tänka på. Att välja rätt detoxplåster kan vara en utmaning, särskilt med det breda utbud som finns på marknaden. Låt oss belysa några av de viktigaste punkterna att tänka på när man gör sitt val.

Det första man bör titta på är ingredienserna i plåstret. Många detoxplåster innehåller naturliga extrakt som bambu- eller trävinägar, mineraler och örter. Det är viktigt att vara medveten om eventuella allergener eller känsliga ingredienser för att undvika obehag.

Välj gärna ett etablerat och pålitligt märke. Läs användarrecensioner, och håll utkik efter eventuella återkommande problem eller klagomål. När du väl hittat ett märke du är intresserad av, granska deras användningsanvisning. Hur länge bör plåstret sitta på? Hur ofta bör det användas? Detta är viktiga detaljer för att uppnå bästa möjliga resultat.

Pris och kvantitet spelar också roll. Det kan vara värt att jämföra priset per plåster när man tittar på olika paket. Kanske vill du börja med ett mindre paket för att se hur din kropp reagerar, innan du investerar i en större förpackning.

Hudirritation eller andra biverkningar kan uppstå för vissa, så var noga med att övervaka din huds respons. Om du märker något obehag, avbryt användningen omedelbart. När vi talar om effektiviteten av detoxplåster, är det viktigt att nämna det vetenskapliga stödet. Även om många anekdotiska bevis talar för dess effektivitet, kan vetenskapliga belägg vara mer begränsade.

Vanliga frågor och svar om Detoxplåster


Vad är Detoxplåster?

Detoxplåster är hälso- och välbefinnande produkter som är designade att fästas på fotsulorna för att hjälpa till att dra ut oönskade toxiner från kroppen.


Hur fungerar Detoxplåster?

Detoxplåster innehåller ofta naturliga ingredienser som bambuvinegar, trävinäger och mineraler. När de appliceras på fotsulorna, hävdas det att dessa ingredienser drar ut oönskade gifter från kroppen genom huden.


Hur ofta ska jag använda Detoxplåster?

De flesta tillverkare rekommenderar att använda detoxplåster över natten, varje kväll under en bestämd period, t.ex. en vecka eller två, och sedan ta en paus.


Vad är fördelarna med att använda Detoxplåster?

Många hävdar att detoxplåster kan hjälpa till att förbättra ämnesomsättningen, blodcirkulationen, minska trötthet, förbättra sömnkvaliteten och generellt öka välbefinnandet.


Finns det några biverkningar med att använda Detoxplåster?

Medan de flesta inte upplever biverkningar, kan vissa individer uppleva hudirritation. Det är viktigt att följa tillverkarens instruktioner och avlägsna plåstret om någon irritation uppstår.


Hur vet jag om plåstret fungerar?

Många märker en förändring i färgen på plåstret när det tas bort på morgonen, vilket antyder att toxiner har dragits ut. Men detta kan också bero på svett och fukt.


Kan alla använda Detoxplåster?

Även om de flesta kan använda detoxplåster, bör de som har hudallergier, gravida eller ammande kvinnor konsultera en läkare innan användning.


Var kan jag köpa Detoxplåster?

Detoxplåster finns tillgängliga på många hälsokostbutiker, apotek samt onlinebutiker som Amazon.


Hur länge ska jag ha på mig Detoxplåster?

De flesta tillverkare rekommenderar att du har plåstret på i 6-8 timmar, vanligtvis över natten.


Är Detoxplåster vetenskapligt bevisade?

Även om det finns anekdotiska bevis och vittnesmål från användare som hävdar att de dragit nytta av detoxplåster, är den vetenskapliga forskningen begränsad. Det är alltid bäst att göra egen forskning och/eller rådfråga en hälso- eller medicinsk expert innan man provar en ny behandling.Disclaimers:

#1. Innehållet på Träningsliv.se är ämnat att användas i informations- och utbildningssyfte. Informationen du tilldelas på vår webbplats ersätter inte professionell rådgivning.

#2. I en del av våra artiklar använder vi så kallade affiliatelänkar till återförsäljare av recenserade produkter. Det innebär att vi kan få en potentiell intäkt om du senare skulle köpa av den återförsäljaren. Det här kostar inte dig som konsument något extra, men möjliggör att vi kan fortsätta producera innehåll på Träningsliv.se även i framtiden.