I denna artikel går vi igenom och recenserar de bästa machapulverna på marknaden

Bästa Matchapulver 2023

I en värld där hälsa och välbefinnande blir alltmer centralt, söker individer ständigt efter nya, naturliga sätt att boosta sin energi, koncentration och allmänna hälsa. Te har länge varit en stapelvara för många kulturer på grund av dess terapeutiska egenskaper.


Många moderna energidrycker och -tillskott innehåller artificiella tillsatser, socker och andra ingredienser som kan vara skadliga i längden. De kan också leda till snabba energitoppar följt av kraftiga nedgångar, vilket inte är idealiskt för den som söker en hållbar energikälla.


Matcha, en traditionell japansk grön te-pulver, har under senare år vunnit stor popularitet globalt. Det har visat sig innehålla en hög koncentration av antioxidanter, L-theanin och en naturlig mängd koffein. Denna kombination erbjuder en lugnande men alert effekt, vilket resulterar i en stadig energiuppgång utan den typiska nedgången. Studier har även påvisat att matcha kan förbättra koncentrationen, minska stress och stödja metabolismen.


För de som söker en naturlig, hälsosam boost av energi och koncentration utan de skadliga effekterna av konventionella energidrycker eller -tillskott, är matchapulver ett utmärkt alternativ. Dess unika sammansättning stöder både kropp och sinne på ett hållbart sätt.


Inkludera matchapulver i din dagliga rutin, antingen som en traditionell te eller som tillsats i smoothies, bakning eller matlagning. Njut av dess lugnande effekter och de många hälsofördelarna den för med sig.

Matchapulver, som är finmalet grönt te, är känt för sina många hälsofördelar. Här listar vi fem av de mest framstående:

 • Rik på antioxidanter: Matcha är särskilt högt i en typ av antioxidant kallad katekiner. Den mest framstående av dessa katekiner är EGCG (epigallokatekingallat), som har visat sig bekämpa inflammationer i kroppen, bidra till hjärtats hälsa och har anti-cancer egenskaper.
 • Förbättrar hjärnfunktionen: Studier har visat att matcha kan förbättra kognitiv funktion. Den innehåller koffein, men även L-theanin, vilket kan hjälpa till att producera alfavågor i hjärnan, vilket resulterar i avslappning utan dåsighet.
 • Bidrar till viktminskning: Grönt te har visat sig öka ämnesomsättningen och hjälpa till med fettförbränning. Eftersom matcha är en mer koncentrerad form av grönt te kan det vara särskilt effektivt i detta avseende.
 • Skyddar hjärtat: Konsumtion av matcha kan hjälpa till att minska dåliga LDL-kolesterolnivåer och triglycerider, vilket minskar risken för hjärtsjukdomar och stroke.
 • Avgiftande egenskaper: Matcha är känt för sitt höga klorofyllinnehåll, vilket hjälper till att rensa kroppen från skadliga ämnen. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för leverns hälsa.

Snabbsummering: För dig som vill veta vinnarna direkt i varje kategori

Bäst i test

Så här ser bäst i test produkten Närokällan Ceremoniell Matcha Te EKO 100g ut.

Närokällan Ceremoniell Matcha Te EKO 100g

Med sin ekologiska status och ceremoniella kvalitet står Närokällan Ceremoniell Matcha Te EKO som en av de mest överlägsna produkterna på marknaden. Den erbjuder inte bara en autentisk teupplevelse utan också försäkringen om att man får en ren produkt utan några tillsatser. Dess färg, smak, och finmalet pulver är idealiskt för traditionella teceremonier, vilket gör det till den bästa i test.

Mest prisvärda

Så här ser den mest prisvärda produkten RawPowder Matcha Supreme 100g ut.

RawPowder Matcha Supreme 100g

RawPowder, Matcha Supreme 100g ger en fin balans mellan pris och kvalitet. Den erbjuder en rik smakprofil och är också av hög kvalitet. Dessutom, med tanke på kvantiteten och priset, ger den konsumenterna ett högt värde för pengarna, vilket gör det till det mest prisvärda valet för dem som söker en högkvalitativ matcha-upplevelse utan att kosta för mycket.

Bästa budgetvalet

Så här ser det bästa budgetvalet Weightworld Ekologiskt Matcha Tepulver 100g ut.

Weightworld Ekologiskt Matcha Tepulver 100g

För de som är nya inom matchavärlden eller kanske inte vill spendera mycket men fortfarande vill njuta av fördelarna med matcha, är Weightworld Ekologiskt Matcha Tepulver 100g det perfekta valet. Trots sitt lägre pris, kompromissar det inte med kvaliteten. Det är ett utmärkt alternativ för daglig användning, vare sig det är i te, smoothies eller bakverk. Dess prisvänlighet och tillfredsställande kvalitet gör det till det bästa budgetvalet.

Närokällan Ceremoniell Matcha Te EKO 100g

4,3/5,0

Så här ser bäst i test produkten Närokällan Ceremoniell Matcha Te EKO 100g ut.

Närokällan Ceremoniell Matcha Te EKO 100g erbjuder konsumenter en djupt energigivande och samtidigt rogivande upplevelse. Denna kvalitativa produkt, fylld med antioxidanter, är en rik källa till aminosyran L-teanin, vilket bidrar till en känsla av lugn samtidigt som den stimulerar sinnet.

Genom att förbli sann mot traditionen, är denna produkt framställd på exakt samma sätt som den matcha som används vid traditionella japanska teceremonier. Detta te har varit en integrerad del av japansk kultur i nästan ett årtusende, och dess anpassningsförmåga kan ses i dess mångsidiga användning idag – från bakverk till trendiga matcha latte drycker. Med en mild och behaglig smak, erbjuder denna matcha inte bara hälsofördelar, utan också en smak av tusenårig japansk tradition.

 • Tillverkare: Närokällan
 • Ingrediens: Ekologiskt matcha te (Camellia sinensis)
 • Särskilda funktioner: Energigivande, innehåller aminosyran L-teanin, rik på antioxidanter, används i traditionella japanska teceremonier.

Plus:

 • Antioxidantrikt: Matcha-teet är känt för sitt höga innehåll av antioxidanter, vilket kan bidra till att bekämpa skadliga fria radikaler i kroppen.
 • Multifunktionell Användning: Utöver att vara en lugnande dryck, kan detta matcha-te integreras i en mängd recept, från bakverk till latte-drycker.
 • Kulturell Arv: Genom att behålla sina traditionella framställningsmetoder erbjuder Närokällan en produkt som verkligen förkroppsligar en tusenårig japansk tradition.

Värt att fundera över:

 • När man förvarar matcha-pulvret är det viktigt att undvika direkt solljus och hålla det torrt för att bevara dess smak och näringsinnehåll.

RawPowder Matcha Supreme 100g

4,1/5,0

Så här ser den mest prisvärda produkten RawPowder Matcha Supreme 100g ut.

RawPowder, Matcha Supreme 100g presenterar en autentisk japansk upplevelse med sitt ekologiska gröna matchate. Pulvret, som framställs genom att mala gröna teblad till ett fint pulver, bär på en intensiv och fyllig smak, vilket gör det till ett populärt val inte bara för traditionella drycker som matchate och matchalatte, utan också som en distinkt ingrediens i bakverk och andra kulinariska skapelser.

Till skillnad från svart te, har det gröna teet i denna produkt inte oxiderats, vilket innebär att fler av dess näringsämnen bibehålls. Detta ger konsumenterna inte bara en rik smakupplevelse, utan också de hälsomässiga fördelarna av att konsumera en produkt rik på näringsämnen.

 • Tillverkare: RawPowder
 • Ingrediens: Matcha grönttepulver (koffein 4%)
 • Särskilda funktioner: Ekologisk, lämplig för både dryck och bakning, bibehåller mer näringsämnen på grund av brist på oxidation.

Plus:

 • Mångsidighet: Matcha Supreme kan användas i en mängd olika recept, från traditionella teer till smoothies och bakverk.
 • Hälsomässiga fördelar: Eftersom matchapulvret inte har oxiderats bibehålls fler näringsämnen, vilket erbjuder konsumenter både smakfulla och hälsosamma fördelar.
 • Autentisk smak: Produkten ger en intensiv och fyllig smak, vilket för många kommer att återspegla den autentiska japanska matchaupplevelsen.

Värt att fundera över:

 • Det är viktigt att förvara matchapulvret i ett svalt, mörkt och torrt utrymme för att bibehålla dess kvalitet.

VeganHeyRawPowder 70 g Green Matcha

3,8/5,0

Så här ser produkten VeganHeyRawPowder 70 g Green Matcha ut.

VeganHey RawPowder representerar en linje av högkvalitativa, frystorkade pulver skapade med noggrant utvalda råvaror. Det är inte bara dess utsökta kvalitet som imponerar, utan även dess mångsidighet. Perfekt att tillsätta i bakverk, shakes, smoothies, eller till och med din dagliga gröt eller yoghurt för en hälsoboost. VeganHey Green Matcha sticker särskilt ut, erbjudande en överlägsen upplevelse jämfört med vanligt grönt te.

Detta finpulveriserade, gröna japanska te, är framtaget från råvaror av högsta kvalitet, rikt på antioxidanter, spårämnen och klorofyll. Dess livfulla, illgröna färg ger inte bara estetisk tillfredsställelse, utan också en rad hälsofördelar. Medan många njuter av att dricka Matcha för dess unika smak, finns det även otaliga andra användningsområden – från matchalatte och matchaglass till användning i bakverk, smoothies, yoghurt, gröt och till och med maträtter som misosoppa och grytor.

 • Tillverkare: VeganHey
 • Ingrediens: Matcha grönt tepulver
 • Särskilda funktioner: Frystorkat, rikt på antioxidanter, klorofyll, mångsidiga användningsområden.

Plus:

 • Hälsoboost: VeganHey Green Matcha är inte bara gott, utan också nyttigt med höga halter av antioxidanter, spårämnen och klorofyll.
 • Mångsidighet: Produkten kan användas på en rad olika sätt, vilket gör den idealisk för dem som gillar att experimentera i köket.
 • Estetiskt tilltalande: Det illgröna pulvret kan lägga till en färgrik touch till dina rätter, vilket gör måltiderna visuellt mer tilltalande.

Värt att fundera över:

 • Medan VeganHey Green Matcha är lämplig för en rad användningsområden bör konsumenter följa rekommenderad dosering och inte konsumera mer än 5 g/dag.

Weightworld Ekologiskt Matcha Tepulver 100g

4,3/5,0

Så här ser det bästa budgetvalet Weightworld Ekologiskt Matcha Tepulver 100g ut.

Weightworld presenterar en enastående produkt för teälskare och hälsomedvetna: Ekologiskt Matcha Tepulver. Detta superfoodpulver, härrörande från tebusken CamelliaSinesis, är känd för sin distinkta, livfulla gröna färg – en direkt följd av dess rika klorofyllinnehåll. Till skillnad från vanligt grönt te går Matcha ett steg vidare, erbjudande en kraftfull koncentration av näringsämnen, vitaminer, koffein, mineraler och antioxidanter.

Weightworld har med omsorg bearbetat denna produkt för att skapa ett pulver, förstärkande dess mångsidighet och bekvämlighet för användaren. Medan det är utmärkt som ett traditionellt te eller latte, kan detta pulvret också berika smoothies, juicer och bakverk, vilket gör det till en genuin kulinarisk kameleont. Det är inte bara dess smak eller mångsidighet som imponerar, utan även de påtagliga hälsofördelarna, inklusive stöd för kognitiv funktion, energiökning och immunförsvarsförstärkning.

 • Tillverkare: Weightworld
 • Ingrediens: 100 % rent japanskt ekologiskt grönt tepulver
 • Särskilda funktioner: Superfood, rik på klorofyll, mångsidiga användningsområden.

Plus:

 • Kognitivt stöd: Tack vare dess rika innehåll av aminosyran L-theanin, EGCG och koffein, kan Matcha hjälpa till att upprätthålla kognitiva förmågor, minne och uppmärksamhet.
 • Energiökning: Istället för att nå till godis eller sockerhaltiga drycker, kan detta te ge en naturlig energikick, hjälpa dig att hantera stressiga dagar effektivt.
 • Immunförsvarsstöd och Detox: Matcha kan ge ditt immunförsvar en välbehövlig boost och hjälpa till med kroppens naturliga detoxprocesser, främja övergripande välbefinnande.

Värt att fundera över:

 • Det är viktigt att notera att matcha innehåller koffein, så de som är känsliga för koffein bör övervaka sitt totala koffeinintag.

Superfruit EKO Matcha Powder 100 g

3,6/5,0

Så här ser produkten Superfruit EKO Matcha Powder 100 g ut.

Superfruit EKO Matcha Powder framstår som en premiumprodukt för teentusiaster och de hälsomedvetna. Den härstammar från den traditionella japanska te-ceremonin där bara det bästa gröna teet används. Till skillnad från sitt svarta te-motsvarighet, som genomgår en oxidationsprocess, bevarar denna gröna variant sina näringsämnen genom ångning och torkning direkt efter plockning.

Resultatet är ett näringsrikt pulver, fylligt i smak, tack vare sin rikedom på aminosyror, främst L-teanin. Det är inte bara dess smakprofil som imponerar; med ett högt innehåll av protein, järn och kalium, framstår denna produkt som en utmärkt källa till essentiella näringsämnen. Användningen av Superfruit Matcha Powder sträcker sig från traditionella matcha-lattes till bakning och matlagning, vilket gör det till en mångsidig ingrediens i köket.

 • Tillverkare: Superfruit
 • Ingrediens: 100% ekologiskt matcha grönt te pulver
 • Särskilda funktioner: Ekologiskt certifierat, rikt på L-teanin, mångsidiga användningsområden.

Plus:

 • Näringsrikt: Med ett högt innehåll av protein, järn och kalium, tjänar detta pulver som en utmärkt källa till essentiella näringsämnen, som stödjer övergripande hälsa och välbefinnande.
 • Unik smak: Tack vare närvaron av aminosyror, särskilt L-teanin, erbjuder Superfruit Matcha Powder en unik och fyllig smak, vilket gör den till en uppskattad ingrediens i både dryck och maträtter.
 • Mångsidighet: Pulvrets mångsidiga natur gör att det kan användas i allt från matcha-lattes till bakning och matlagning, vilket ger dig obegränsade kulinariska möjligheter.

Värt att fundera över:

 • Medan Superfruit EKO Matcha Powder är en hälsosam och näringsrik produkt, är det viktigt att hålla sig inom den rekommenderade dosen av upp till 5 gram per dag.

Mother Earth Matcha EKO 100g

3,4/5,0

Så här ser produkten Mother Earth Matcha EKO 100g ut.

Mother Earth Matcha EKO ger teälskare en överlägsen upplevelse, erbjudande premiumkvalité i ett fint maltpulver. Detta ekologiska matchapulver är rent, fritt från tillsatser och socker, vilket återspeglar företagets engagemang för att erbjuda en ren och hälsosam produkt. Matcha, med sina ursprung i Japan, har länge varit associerat med en rad hälsofördelar och denna produkt behåller dessa fördelaktiga egenskaper.

Traditionellt sett kan du njuta av det som ett varmt te, men med dess mångsidighet, kan detta pulver även integreras i kalla drycker som smoothies. Förutom sin hälsofördelar, erbjuder Mother Earth Matcha EKO en smak av den rika traditionen av japansk tekultur, tillhandahållandet av en autentisk matcha-upplevelse.

 • Tillverkare: Mother Earth
 • Ingrediens: 100% ekologiskt matchapulver
 • Särskilda funktioner: Ekologiskt, premiumkvalité, fritt från tillsatser.

Plus:

 • Ren Kvalité: Mother Earth Matcha EKO är av premiumkvalité, vilket garanterar att du får en överlägsen produkt som är fritt från tillsatser och socker.
 • Mångsidighet: Förutom att kunna användas som ett traditionellt te, kan detta matchapulver lätt integreras i andra drycker eller recept, som smoothies och energibollar.
 • Traditionellt och autentiskt: Produkten erbjuder en sann smak av japansk tekultur, vilket ger en autentisk upplevelse till teälskare.

Värt att fundera över:

 • Mother Earth Matcha EKO, trots dess rena och högkvalitativa natur, bör förvaras på rätt sätt – torrt, svalt och mörkt.

Terranova Matcha Green Tea 400mg

3,5/5,0

Så här ser produkten Terranova Matcha Green Tea 400mg ut.

Terranova Matcha Green Tea kapslar är skapade för den medvetna konsumenten, som uppskattar de traditionella hälsofördelarna av grönt matcha-te, men önskar en mer praktisk form. Varje vegetabilisk kapsel innehåller 400 mg av 100 % Grade AAA Matcha, vilket betyder att konsumenten får en premiumkvalitetsprodukt varsamt torkad för att bibehålla dess ursprungliga fördelar.

Den höga kvaliteten reflekteras även i produktens renhet – den är fri från onödiga fyllnadsmedel, bindemedel, färgämnen och gelatin. Det gröna teet är naturligt rikt på mineraler och aminosyror, och det är känt för att innehålla mindre koffein än traditionellt svart te. Rekommenderad dosering av dessa kapslar, tagna med en måltid, kan hjälpa individer att dra nytta av alla fördelar med matcha utan att behöva förbereda det traditionella teet.

 • Tillverkare: Terranova
 • Ingrediens: 100% Grade AAA Matcha (Camellia sinensis) från Kina
 • Särskilda funktioner: Vegetabiliskt, 400mg per kapsel, fri från onödiga tillsatsämnen.

Plus:

 • Hög Kvalitet: Produkten innehåller 100% Grade AAA Matcha, vilket garanterar att konsumenten får en premiumupplevelse.
 • Praktiskt Format: För dem som uppskattar matcha men önskar en enklare konsumtionsmetod, erbjuder dessa kapslar en snabb och smidig lösning.
 • Ren Produkt: Med en sammansättning fri från onödiga fyllnadsmedel, bindemedel, färgämnen och gelatin, är dessa kapslar perfekta för den hälsomedvetna konsumenten.

Värt att fundera över:

 • För att dra bästa nytta av Terranova Matcha Green Tea kapslar, rekommenderas att ta dem tillsammans med en måltid.

Renée Voltaire Matcha Green Tea Powder 30 g

3,6/5,0

Så här ser produkten Renée Voltaire Matcha Green Tea Powder 30 g ut.

Renée Voltaire Matcha Green Tea Powder är en exklusiv och lyxig upplevelse för teälskaren. Detta ekologiska japanska matchapulver garanterar en autentisk och premium smakupplevelse, raffinerad från Grade A kvalitet – vilket markerar det som ett av de finaste teerna i världen.

För dem som uppskattar näringsinnehåll i sina drycker, levererar detta matchapulver stort; en kopp av denna dryck motsvarar hela 10 koppar av traditionellt grönt te i näring! Det är inte bara en källa till riklig smak, utan också en kraftfull källa till antioxidanter. Användningen är lika flexibel som den är njutbar: från att röra ner det i varmt vatten för en uppfriskande kopp te till att blanda den i din morgonsmoothie eller juice, ger detta matchapulver en hälsosam twist till dina drycker.

 • Tillverkare: Renée Voltaire
 • Ingrediens: Grade A Matcha grönt te, ekologisk ingrediens
 • Särskilda funktioner: Ekologiskt, Grade A kvalitetssäkrat, motsvarar 10 koppar traditionellt grönt te i näringsinnehåll.

Plus:

 • Premiumkvalitet: Med sitt Grade A kvalitetsmärke, erbjuder detta matchapulver en av de finaste teupplevelserna i världen.
 • Näringsrik Dryck: En kopp av denna matcha motsvarar näringsinnehållet i hela 10 koppar traditionellt grönt te, vilket ger en kraftfull hälsokick.
 • Flexibel Användning: Förutom te, kan pulvret enkelt blandas i smoothies, juicer eller andra drycker för en antioxidantrik boost.

Värt att fundera över:

 • För bästa smak och näringsupplevelse rekommenderas att blanda matchapulvret med vatten som har en temperatur mellan 65-75 grader. Undvik att använda för varmt vatten, då det kan påverka teets smak och näringsinnehåll negativt.

Komplett köpguide – Tänk på det här innan du gör ditt val av Matchapulver:

Välkommen till vår köpguide för matchapulver! När du ska välja matchapulver finns det några viktiga faktorer att tänka på för att säkerställa att du får en produkt av hög kvalitet som uppfyller dina behov. Här är vad du bör tänka på:

Kvalitetsklasser:

 • Ceremoniell klass (Klass A): Den högsta kvaliteten, lämplig för att dricka som rent te. Har en ljusgrön färg och en mjuk smak.
 • Kulinarisk klass (Klass B och C): Används ofta för matlagning, bakning, smoothies och andra drycker. Kan vara lite grövre i smaken och konsistensen.

Ursprung:

 • Japanskt matchapulver är mest känt och anses av många vara av högre kvalitet. Uppmärksamma också regionala skillnader inom Japan.
 • Kinesiskt matchapulver kan vara av lägre kvalitet och ha en annan smakprofil.

Ekologisk vs. icke-ekologisk:

 • Ekologiskt matchapulver garanterar att det inte har behandlats med kemiska bekämpningsmedel eller gödningsmedel.
 • Icke-ekologisk matcha kan vara billigare, men det är viktigt att se till att den är testad för skadliga ämnen.

Färg:

 • Högkvalitativt matchapulver har en ljus, levande grön färg. Undvik matcha som ser gult eller brunt ut, då det kan indikera dålig kvalitet eller att det är gammalt.

Pris:

 • Som med många produkter får du oftast vad du betalar för. Billigare matcha är ofta av lägre kvalitet, men det kan vara ett bra alternativ om du tänker använda det i recept där den distinkta matchasmaken inte är i fokus.

Förpackning:

 • Matchapulver ska förvaras i en lufttät behållare för att bevara sin fräschör. Kontrollera förpackningen för att säkerställa att den skyddar mot ljus och luft.

Användningsområde:

 • Om du vill dricka matcha som ett traditionellt te, satsa på en ceremoniell klass.
 • För bakning, matlagning eller smoothies kan en kulinarisk klass vara lämplig.

Hållbarhet:

 • Eftersom matchapulver är känsligt för ljus, värme och luft, bör du använda det inom några månader efter att det har öppnats för bästa smak och kvalitet.

Vanliga frågor och svar om Matchapulver


Vad är matchapulver?

Matchapulver är ett fint, ljusgrönt pulver som görs av speciellt odlade och behandlade gröna teblad. Det används traditionellt i japanska teceremonier.


Hur skiljer sig matcha från vanligt grönt te?

Medan vanligt grönt te görs genom att blötlägga teblad i vatten, med matcha konsumerar du hela bladet i pulvrerad form. Detta innebär att du får i dig alla näringsämnen från bladet.


Hur gör man matcha te?

För att göra matcha te, sikta 1-2 teskedar matchapulver i en skål, tillsätt en liten mängd varmt vatten (inte kokande), och vispa snabbt i en ”W”-form tills teet blir skummigt.


Vad innehåller matchapulver?

Matchapulver innehåller klorofyll, aminosyror (särskilt L-theanin), antioxidanter, och en liten mängd koffein.


Varför är matcha så populärt?

Matcha är populärt på grund av dess hälsobenefikter, distinkta smak, och användning i en mängd recept från te till bakverk och smoothies. Dessutom har marknadsföring och wellness-trender bidragit till dess popularitet.


Är matcha bättre än kaffe?

Det beror på vad du söker. Matcha innehåller mindre koffein än kaffe men erbjuder en mer gradvis energiökning och en lugnande effekt från aminosyran L-theanin. Därför upplever många en ”klar” vakenhet från matcha snarare än den spik i energi som kaffe kan ge.


Vilka hälsofördelar har matcha?

Matcha sägs främja fokus och koncentration, öka metabolismen, förbättra huden, och erbjuda en kraftfull dos antioxidanter.


Kan matcha hjälpa till med viktminskning?

Medan vissa studier har visat att de katekiner som finns i grönt te kan hjälpa till med viktminskning, bör man konsumera matcha som en del av en övergripande hälsosam livsstil.


Hur förvarar man matchapulver?

Matchapulver bör förvaras i en lufttät behållare på en sval, mörk plats för att bevara dess fräschör och förhindra att det oxiderar.


Vad betyder klasserna A, B och C i matcha?

Klasserna A, B, och C hänvisar till kvaliteten på matchapulvret. Klass A är vanligtvis den högsta kvaliteten och används för ceremoniella ändamål. Den har en ljusare grön färg och en finare smak. Klass B har en lite grövre konsistens och en något starkare smak, vilket kan vara lämpligt för matlagning och bakning. Klass C är den lägsta kvaliteten och används ofta i kommersiella produkter, som drycker eller matprodukter, där den finare smaken av högklassig matcha inte skulle märkas lika mycket.Disclaimers:

#1. Innehållet på Träningsliv.se är ämnat att användas i informations- och utbildningssyfte. Informationen du tilldelas på vår webbplats ersätter inte professionell rådgivning.

#2. I en del av våra artiklar använder vi så kallade affiliatelänkar till återförsäljare av recenserade produkter. Det innebär att vi kan få en potentiell intäkt om du senare skulle köpa av den återförsäljaren. Det här kostar inte dig som konsument något extra, men möjliggör att vi kan fortsätta producera innehåll på Träningsliv.se även i framtiden.