I denna artikel går vi igenom de bästa produkterna som hjälper mot fettförbränning på marknaden.

Bästa Fettförbrännare 2023

För de som strävar efter att optimera sin viktminskning och öka sin metabolism, är fettförbränningspreparat ofta sökta som ett komplement till träning och kost. Många kämpar med att hitta säkra och effektiva sätt att främja fettförbränning, ofta hamnande i en djungel av produkter med blandade löften och resultat. Fettförbränningspreparat är designade för att öka kroppens energiförbrukning och främja fettförbränning, ofta genom naturliga ingredienser som kan stimulera metabolismen och ge ökat energiunderlag.

Dessa produkter är lämpliga för individer som är engagerade i en viktminskningsresa, idrottare som vill minska sin kroppsfettprocent, och alla som vill ha ett extra stöd i sin strävan efter en hälsosammare kroppssammansättning. Upptäck de mest effektiva fettförbränningspreparaten på marknaden genom våra noggranna recensioner. Läs och jämför för att hitta det preparat som bäst passar dina behov och hälsomål.

5 hälsofördelar med Fettförbränning:

 • Förbättrad hjärt-kärlhälsa: Minskning av kroppsfett, särskilt det visceralfettet runt magområdet, kan minska risken för hjärt-kärlsjukdomar, inklusive högt blodtryck, hjärtinfarkt och stroke.
 • Förbättrad metabolisk hälsa: Fettförbränning kan hjälpa till att reglera blodsockernivåer och förbättra insulinkänsligheten, vilket är särskilt fördelaktigt för personer med insulinresistens eller typ 2-diabetes.
 • Ökad fysisk uthållighet: Minskning av överflödigt kroppsfett kan leda till ökad uthållighet och fysisk prestanda, eftersom det blir mindre vikt för kroppen att bära under fysisk aktivitet.
 • Förbättrad andningsfunktion: Minskad kroppsfettnivå, särskilt runt bröstkorgen och buken, kan förbättra lungfunktionen och andningen, vilket är viktigt för övergripande hälsa och välbefinnande.
 • Förbättrat psykologiskt välbefinnande: Förutom de fysiska hälsofördelarna kan framgångsrik fettförbränning förbättra självkänslan och självbilden, vilket är viktigt för psykologiskt välbefinnande.

Snabbsummering: För dig som vill veta vinnarna direkt i varje kategori

Bäst i test

Så här ser bäst i test fettförbrännaren JNX Sports The Ripper ut.

JNX Sports The Ripper

Denna produkt står ut tack vare sin omfattande och mångsidiga ingredienslista. Den innehåller både grönt kaffe- och te-extrakt, vilka båda är kända för sina metabolismhöjande och antioxidativa egenskaper. Den har även beta-alanin, vilket kan förbättra uthållighet vid träning. Koffeininnehållet är balanserat så att det ger energi utan överstimulering. Slutligen har produkten en bred variation av smaker, vilket gör den mer attraktiv för en bredare målgrupp.

Mest prisvärda

Ripped Hardcore

En väldigt prisvärd produkt med en stark kombination av ingredienser som grönt te och koffein, som är kända för att hjälpa till med energi och metabolism. Produkten erbjuder 90 kapslar, vilket ger ett bra pris per dos.

Bästa budgetvalet

Så här ser bästa budgetfettförbrännaren Diet CLA ut.

Diet CLA

Diet CLA är en naturlig och kostnadseffektiv fettförbrännare med vetenskapligt stöd för att öka ämnesomsättningen och minska fettlagring. Den är lätt att använda, saknar stimulanter som koffein, och bäst av allt är det överkomliga priset.

BURN X10

4,2/5,0

Såhär ser BURN ut, som är en fettförbrännings-tillskott.

BURN X10 markerar sig som en förnyelse på marknaden av fettförbrännare, med sin proklamation om att vara starkare än tidigare versioner. Ett av dess stora säljargument är innehållet av 10 aktiva ämnen, inklusive kolin. Kolin är känt för att bidra till en normal omsättning av energi, vilket kan hjälpa användare att uppnå sina tränings- och viktmål. Produkten fokuserar på att främja en normal fettomsättning och rekommenderar användning i samband med en sund kost och regelbunden träning.

Dessutom ger BURN X10 användaren flexibiliteten att välja mellan versioner med eller utan koffein, vilket kan vara särskilt värdefullt för dem som är känsliga för koffein eller föredrar att undvika det. Ingredienslistan inkluderar extrakt från grönt te, kaktus, yerba mate, java te och flera andra, som var och en erbjuder sina egna unika fördelar.

 • Tillverkare: Inte angivet (Baserat på den tillhandahållna informationen)
 • Huvudingredienser: Grönt te extrakt, Kaktusextrakt, Koffein, Yerba mate extrakt, Java te extrakt, Kolinbitartrat, Cayennpepparextrakt, Grönt kaffebönsextrakt, Piperin, Krom
 • Särskilda funktioner: 10 aktiva ämnen, Finns med eller utan koffein

Plus:

 • Mångsidig formula: Med 10 aktiva ämnen, inklusive kolin, ger BURN X10 en omfattande approach till fettförbränning.
 • Flexibilitet med koffein: Möjligheten att välja mellan versioner med eller utan koffein erbjuder flexibilitet för användarens unika behov.
 • Prisvärd: Med tanke på antalet aktiva ingredienser och den detaljerade formuleringen, erbjuder produkten ett konkurrenskraftigt pris.

Värt att fundera över:

 • Koffeininnehåll: Varje portion innehåller 200 mg koffein, vilket kan vara starkt för vissa individer, särskilt om de redan konsumerar koffein från andra källor.
 • Intagsrekommendationer: Det är viktigt att följa rekommenderade doseringar och undvika intag senare på dagen för att undvika störningar i sömnmönstret.
 • Hälsokontroll: De som är gravida, ammar, medicineras eller har specifika hälsotillstånd bör konsultera en läkare innan de tar detta tillskott.

Core Pyruvate

4,0/5,0

Såhär ser Core Pyruvate ut, som är en fettförbrännings-tillskott.

Core Pyruvate presenterar sig som en av marknadens mest kraftfulla pyruvat-tillskott. Det centrala ingrediens, kalcium-pyruvat, spelar en avgörande roll i kroppens energiproduktionsprocess, nämligen citronsyracykeln. Denna cykel är avgörande för hur kroppen skapar och använder energi.

Pyruvat har fångat uppmärksamhet i både fackmedia och dagspress tack vare sina många användningsområden. Kalcium-bundet pyruvat i Core Pyruvate är både lättupptagligt och säkert, vilket gör det till ett idealiskt val för dem som är angelägna om sin energimetabolism. Dessutom, med Svenskt Kosttillskotts tradition av att leverera högdoserade produkter, levererar Core Pyruvate en kraftfull dos av 1000 mg kalcium-pyruvat per kapsel.

 • Tillverkare: Svenskt Kosttillskott
 • Innehåll: Kalciumpyruvat
 • Särskilda funktioner: Innehåller 1000 mg kalcium-pyruvat per kapsel.

Plus:

 • Rent och högkoncentrerat kalciumpyruvat för maximal effektivitet.
 • Lättupptaglig formula tack vare kalcium-bundet pyruvat.
 • Hög dosering säkerställer att konsumenter får mesta möjliga av produkten.

Värt att fundera över:

 • Saknar några av de mer forskningsstödda ingredienserna som finns i andra fettförbrännare på marknaden
 • Kosttillskott bör inte användas som en ersättning för en varierad kost. För bästa resultat, kombinera med en balanserad kost och regelbunden träning
 • Var medveten om rekommendationerna när det gäller dosering och tänk på att överskrida den rekommenderade dosen kan ha negativa hälsoeffekter.

Healthwell Inositol 1000

4,0/5,0

Såhär ser Healthwell Inositol 1000 ut, som är en fettförbrännings-tillskott.

Healthwell Inositol 1000 framstår som ett högdoserat och vegetabiliskt kosttillskott som tillhandahåller 1000 mg inositol per dagsdos. Denna särskilda produkt innehåller myo-inositol, den form av inositol som finns i störst mängd i den mänskliga kroppen. Inositol, ibland refererad till som vitamin B8, spelar en avgörande roll i cellfunktionen genom sin närvaro i cellmembranen och dess påverkan på cellsignalering.

Detta ämne är också verksamt i serotoninsystemet, vilket influerar vårt humör, och hjälper till att reglera insulin, vilket är avgörande för blodsockerkontroll. Förutom dessa funktioner spelar inositol en viktig roll i omsättningen av fett och produktionen av lecitin. Många vetenskapliga studier har undersökt inositol och dess effekter, särskilt när det gäller sjukdomar som fettlever och PCOS, även om mer forskning behövs för att fullt ut förstå dess påverkan på kroppen.

 • Tillverkare: Healthwell
 • Innehåll: Myo-inositol
 • Särskilda funktioner: Myo-inositol 1000 mg per dagsdos, verksam i omsättningen av fett.

Plus:

 • Högdoserad myo-inositol säkerställer optimal effektivitet.
 • Bidrar till normal cellfunktion och påverkar positivt cellsignalering.
 • Inositol hjälper till med viktiga kroppsfunktioner, såsom omsättning av fett och regulering av blodsocker.

Värt att fundera över:

 • Även om inositol har många potentiella fördelar, är det viktigt att komma ihåg att kosttillskott inte bör användas som ersättning för en varierad kost.
 • Personer som tar medicin eller har andra medicinska tillstånd bör rådgöra med en läkare innan de tar detta tillskott.

Diet Carnitine

4,2/5,0

Såhär ser Diet Carnitine ut, som är en fettförbrännings-tillskott.

Diet Carnitine framträder som ett av marknadens mest potenta karnitintillskott, med en fokus på aminosyran L-karnitin i en ren och snabbt absorberande form. L-karnitin spelar en central roll inom kroppens mitokondrier, som fungerar som kraftverk, omvandlande fettsyror till användbar energi.

Denna funktion gör L-karnitin till ett populärt val inom tränings- och dietkretsar. Som ett superkoncentrerat tillskott, erbjuder Diet Carnitine 1500 mg rent L-karnitin per portion. Detta tillskott är särskilt fördelaktigt under perioder av strikt kaloribegränsning och rekommenderas att intas före träningspass på träningsdagar för optimal effekt.

 • Tillverkare: Ej specificerat
 • Innehåll: Rent L-karnitin
 • Särskilda funktioner: 1500 mg rent L-karnitin per portion, främjar fettomsättning.

Plus:

 • Superkoncentrerad formula med 1500 mg L-karnitin säkerställer hög effektivitet.
 • Stödjer kroppens naturliga process att omvandla fettsyror till energi, särskilt under kaloribegränsning.
 • Rekommenderas att intas före träning för maximal nytta på träningsdagar.

Värt att fundera över:

 • L-karnitin kan orsaka mindre biverkningar som illamående och magproblem hos vissa individer.
 • Den som är gravid, ammar, tar medicin eller lider av medicinska tillstånd som hjärtproblem eller högt blodtryck bör undvika produkten eller konsultera en läkare innan användning.
 • Överskrid inte den rekommenderade dosen.

Star Nutrition Ultimate L-Carnitine 225 g

3,9/5,0

Så här ser fettförbrännaren Star Nutrition Ultimate L-Carnitine 225 g ut.

Ultimate L-Carnitine, framtagen av Star Nutrition, är en kvalitativ L-karnitinprodukt i pulverform, vilket är idealiskt för dem som föredrar en alternativ metod till kapslar eller tabletter. Pulvret, som är helt fritt från sötning, färg och arom, kan enkelt blandas med valfri dryck.

L-karnitin, ett ämne som liknar aminosyror, är en central del av kroppens fettförbränningsprocess, med ansvar för att transportera fettsyror till cellernas mitokondrier där de omvandlas till energi. Vad som gör denna produkt exceptionell är dess innehåll av Carnipure™, ett varumärkesskyddat L-karnitin som står för renhet och kvalitet. Avsett för dagligt intag, kan Ultimate L-Carnitine tas när som helst under dagen utan att påverka sömnen, vilket ger flexibilitet för användaren.

 • Tillverkare: Star Nutrition
 • Innehåll: Rent L-karnitin i pulverform med Carnipure™
 • Särskilda funktioner: 2 250 mg karnitin per dos, 100 serveringar, Carnipure™ för renhet och kvalitet.

Plus:

 • Flexibel användning med pulverform, vilket eliminerar behovet av kapslar eller tabletter.
 • Innehåller Carnipure™, vilket garanterar produktens renhet och kvalitet.
 • Optimal för de som följer en diet eller fettförbränningsregim tack vare L-karnitins centrala roll i fettmetabolismen.

Värt att fundera över:

 • Ultimate L-Carnitine bör inte ses som ett substitut för en varierad och balanserad kost.
 • Överskrid inte den rekommenderade dosen.
 • Individer som är gravida, ammar, lider av medicinska tillstånd eller tar medicin bör rådgöra med en läkare innan användning.

Diet CLA

4,2/5,0

Så här ser bästa budgetfettförbrännaren Diet CLA ut.

Diet CLA, tidigare känd som Core CLA, är ett kosttillskott från Svenskt Kosttillskott, framställt av 100 % naturligt CLA (konjugerad linolsyra). CLA är en omega-6-fettsyra känd för sina unika hälsofördelar och är naturligt förekommande i livsmedel som mejeriprodukter och kött.

Tillskottet erbjuder 1000 milligram CLA per kapsel, med minst 80 % isomerer, vilket positionerar den bland de starkaste CLA-tillskotten på marknaden. Utöver dess antioxidanta egenskaper, som bidrar till immunsystemets funktion, är CLA särskilt uppmärksammat för sin roll i fettförbränningsprocessen. Diet CLA erbjuder ett enkelt sätt att integrera detta näringsämne i din dagliga rutin.

 • Tillverkare: Svenskt Kosttillskott
 • Innehåll: 100% naturligt CLA, 80% aktivt CLA
 • Särskilda funktioner: Hög dosering av CLA per kapsel, ny design och namn med samma högkvalitativa innehåll.

Plus:

 • Innehåller 100 % naturligt CLA som bidrar till fettförbränningsprocessen och immunsystemets funktion.
 • Hög koncentration av CLA per kapsel, vilket ger effektiv dosering och resultat.
 • Flexibelt intag som kan anpassas till träningsrutiner och individuella behov.

Värt att fundera över:

 • Diet CLA bör inte ersätta en balanserad och varierad kost. Följ alltid rekommenderade doseringsanvisningar och var försiktig med att öka dosen, särskilt om du är känslig, då för stora mängder kan leda till en orolig mage.
 • Vid osäkerhet, särskilt vid medicinsk behandling, rekommenderas konsultation med läkare innan användning.

Delta Nutrition Xtreme Ripped

3,7/5,0

Såhär ser Delta Nutrition Xtreme Ripped ut, som är en fettförbrännings-tillskott.

Xtreme Ripped från Delta Nutrition är ett framstående kosttillskott i kategorin fettförbränning. Med en kraftfull blandning av karnitin, örter, växter och vitaminer är detta tillskott designat för att komplettera en välstrukturerad diet och träningsregim. Varje dos innehåller bland annat acetyl-L-karnitin, ett ämne som assisterar kroppen i transporten av långkedjiga fettsyror till mitokondrierna för förbränning.

Dessutom bidrar koffeininnehållet till ökad vakenhet, koncentration och uppmärksamhet. Andra nyckelingredienser inkluderar extrakt från grönt te, grön kaffeböna, alger, vetegroddar, rosenrot och chili, vilket sätter Xtreme Ripped i en särklass inom fettförbränningskategorin. Produkten rekommenderar endast en dosering om dagen, vilket kan tas på tom mage eller innan träning, och varje förpackning erbjuder en hel månads förbrukning.

 • Tillverkare: Delta Nutrition
 • Huvudingredienser: Acetyl-L-Karnitin, koffein, grönt te extrakt, yerba mate extrakt
 • Särskilda funktioner: Hjälper med fettförbränning, ökar vakenhet och koncentration

Plus:

 • Kraftfull blandning av ingredienser: Med en kombination av karnitin, koffein, växt- och örtextrakt ger produkten en holistisk ansats till fettförbränning.
 • Bekväm dosering: Endast en dosering om dagen behövs, vilket gör det enkelt att integrera i din dagliga rutin.
 • Full månadsförbrukning: Varje förpackning av Xtreme Ripped räcker för en hel månad, vilket ger ett utmärkt prisvärde för användaren.

Värt att fundera över:

 • Bör inte intas om du samtidigt konsumerar andra produkter med grönt te.
 • Rekommenderas inte för gravida eller ammande kvinnor eller barn under 18 år.
 • Undvik att ta Xtreme Ripped för sent på kvällen på grund av dess höga koffeininnehåll.
 • Innehåller koffein (300 mg per dos), så de som är känsliga bör vara medvetna om detta.
 • Alltid konsultera med en läkare innan användning, särskilt om du behandlas med läkemedel eller har andra medicinska tillstånd.

GAAM Burn AM

3,9/5,0

Såhär ser GAAM Burn AM ut, som är en fettförbrännings-tillskott.

GAAM BURN AM är inte bara en vanlig fettförbrännare. Den är specialutvecklad för att ge optimal fettförbränning under dagens aktiva timmar. Skapad av några av Sveriges bästa kosttillskottsutvecklare, skiljer denna produkt sig från den vanliga mängden. BURN AM är skräddarsydd för att ge en uppiggande effekt, vilket inte bara ökar din prestationsförmåga under träning, men också hjälper dig att bekämpa sötsug och bibehålla en hög ämnesomsättning.

Denna produkt erbjuder en fullständig 30-dagars fettförbränningskur, med möjlig märkbar effekt redan efter den första veckan. Med dess unika blandning av koffein, cayennepepparextrakt, grönt te-extrakt, garcinia cambogia och acetyl L-karnitin, arbetar BURN AM systematiskt för att ge en konstant förbränning i upp till 12 timmar.

 • Tillverkare: GAAM
 • Huvudingredienser: Koffein, Cayennepepparextrakt, Grönt te-extrakt, Garcina cambogia, Acetyl L-Karnitin
 • Särskilda funktioner: Maximal fettförbränning under dagen, bekämpar sötsug, bibehåller hög ämnesomsättning

Plus:

 • Specialutvecklad formula: Optimerad för att maximera din dagliga fettförbränning, särskilt under aktiva timmar.
 • Uppiggande effekt: Förbättrar prestanda under träning och håller dig alert under dagen.
 • Bekämpar sötsug: Hjälper dig att hålla dig borta från oönskade sötsaker och förbättrar dina kostvanor.

Värt att fundera över:

 • Produkten har en hög koffeinhalt; gravida, ammande och personer känsliga mot koffein bör undvika den.
 • Intas bäst på morgonen eller före fysisk aktivitet för att dra nytta av dess uppiggande effekt.
 • Tävlande atleter bör inte konsumera denna produkt.
 • Kapslarna är gjorda av gelatin, vilket kan vara relevant för vegetarianer eller veganer.

GAAM Candy Series BURN

3,9/5,0

Så här ser fettförbrännaren GAAM Candy Series BURN ut.

Candy Series BURN från GAAM tar fettförbränning till en helt ny nivå. Inte bara fungerar det som en kraftfull fettförbrännare, den gör det även med stil och smak. Produkten kombinerar en rad aktiva ämnen som tillsammans erbjuder en thermogen effekt, en uppiggande känsla tack vare den höga koffeinhalt och stimulering av ämnesomsättningen. Dessutom bidrar den till att dämpa hungerkänslan, vilket kan vara till stor hjälp för dem som följer en strikt diet.

För de som älskar godis kommer detta tillskott säkerligen att vara en favorit eftersom det smakar fantastiskt, vilket är ganska sällsynt för fettförbränningstillskott. Med doseringsanvisningar som är enkla att följa och olika spännande smaker att välja mellan, som Cola, Hallon, Körsbär och andra, är detta den perfekta produkten för dem som vill förbättra sin fysik utan att kompromissa med smaken.

 • Tillverkare: GAAM
 • Form: Pulver
 • Särskilda Funktioner: Thermogen effekt, Uppiggande, Hög koffeinhalt, Ökad ämnesomsättning, Minskad hungerkänsla.

Plus:

 • Tasty Series: Inte bara är detta en effektiv fettförbrännare, men det smakar också fantastiskt – en dubbel whammy för dem som vill njuta samtidigt som de bränner fett.
 • Varietet i smaker: Med smaker som Cola, Hallon, Körsbär, Sour Pops och Supersurt, finns det något för alla smaklökar.
 • Vegansk och vegetarisk vänlig: Fri från ingredienser som ägg, gelatin, laktos, mjölk, och nötter, detta tillskott kan lätt passa in i de flesta dietregimer.

Värt att fundera över:

 • Koffeininnehåll: Med 200 mg koffein per dos, bör de som är känsliga för koffein, gravida eller ammande kvinnor vara försiktiga.
 • Sötningsmedel: Innehåller aspartam, vilket kan vara en känslig ingrediens för vissa individer.
 • Doseringsinstruktioner: Även om det står 1 skopa på vissa burkar, bör man följa rådet om en halv skopa för optimala resultat.

Ripped Hardcore

4,1/5,0

Så här ser den mest prisvärda fettförbrännaren Ripped Hardcore ut.

Ripped Hardcore från Chained Nutrition är en toppsäljande fettförbrännare i den moderna marknaden. Designad för dem som är på en kaloribegränsande diet, ger den användaren en energikick och en ökad koncentration tack vare dess höga koffeininnehåll – hela 291 mg per kapsel. Men det är inte bara koffein som gör denna produkt effektiv. Den innehåller också andra aktiva ingredienser som zingiber officinale, kaffebönsextrakt, grönt te, olivbladsextrakt och framför allt Capsimax®, ett extrakt av chili, känd för sin starka värmande effekt.

Detta avancerade tillägg är designat att bekämpa de vanliga utmaningarna med dieter, som trötthet och minskad koncentration. Användare rekommenderas att ta bara en kapsel per dag, vilket innebär att en flaska varar i hela 90 dagar. Med en sådan sammansättning och effektivitet är det ingen överraskning att Ripped Hardcore är en storsäljare.

 • Tillverkare: Chained Nutrition
 • Material: Blandning av aktiva ingredienser inklusive koffein, zingiber officinale, kaffebönsextrakt m.m.
 • Särskilda Funktioner: Högt koffeininnehåll (291 mg/kapsel), innehåller Capsimax®

Plus:

 • Koffeinhalt: Med ett högt koffeininnehåll kan vissa individer uppleva bieffekter som yrsel och illamående, särskilt de som är ovana vid koffein.
 • Intag med Vatten: På grund av innehållet av starka kryddor och örter, rekommenderas det att konsumera kapseln med rikliga mängder vatten.

Värt att fundera över:

 • Koffeinhalt: Med ett högt koffeininnehåll kan vissa individer uppleva bieffekter som yrsel och illamående, särskilt de som är ovana vid koffein.
 • Intag med Vatten: På grund av innehållet av starka kryddor och örter, rekommenderas det att konsumera kapseln med rikliga mängder vatten.
 • Tidpunkt för intag: Undvik att ta kapseln nära sänggåendet för att förhindra sömnstörningar.

Ripped Pro

3,8/5,0

Ripped Pro från Star Nutrition är ett kosttillskott som riktar sig till de som vill förbättra sina dieter och fitnessmål. Med dess unika blandning av uppiggande ämnen, växt- och örtextrakt samt vitaminer och mineraler är det utformat för att stödja dig genom utmaningarna med en diet. Det hjälper till att hålla dig pigg med 200 mg koffein per servering, vilket kan ge en ökning i vakenhet, koncentration och uppmärksamhet.

Ripped Pro är särskilt fördelaktigt för dem som genomgår intensiv träning samtidigt som de konsumerar mindre mängd mat. Den innehåller även en kombination av heta kryddor, som chillipeppar, kanel och ingefära, tillsammans med B-vitaminer och en hög halt krom, vilket är viktigt för normal reglering av blodsockernivåerna. Med endast behovet av två kapslar per dag, kan du välja att ta dem tillsammans eller dela upp doserna efter behov.

 • Tillverkare: Star Nutrition
 • Huvudingredienser: Grönt te, L-Carnitin, och Koffein.
 • Material: En blandning av ört- och växtextrakt, vitaminer och mineraler.
 • Specifikationer: Varje kapsel innehåller 1000 mg av en proprietär blandning.

Plus:

 • Energigivande: Med 200 mg koffein per servering hjälper Ripped Pro till att öka vakenhet, koncentration och uppmärksamhet.
 • Stöd för blodsockerreglering: Krom bidrar till en normal reglering av blodsockret.
 • Unik sammansättning: En speciell blandning av örter, kryddor och vitaminer som tillsammans hjälper till att stödja din diet och träning.

Värt att fundera över:

 • Intag: Överskrid inte rekommenderad daglig dos av två kapslar.
 • Tidpunkt för intag: Undvik att ta kapslarna för sent på kvällen, då det kan störa sömnen på grund av dess koffeininnehåll.
 • Särskilda grupper: Produkten rekommenderas inte för barn, gravida eller personer som behandlas med vissa läkemedel. Vid osäkerhet, kontakta din läkare innan användning.

Mega Burner

3,5/5,0

Så här ser fettförbrännaren Mega Burner ut.

Mega Fat Burner av Biotech USA erbjuder en distinkt lösning för de som önskar en fettförbrännande produkt utan det frekventa tillskottet av koffein som finns i många andra liknande produkter. Biotech USA:s Mega Fat Burner fokuserar istället på att tillföra 14 noga utvalda aktiva ingredienser för att förbättra förbränningen, särskilt under kaloribegränsade dieter.

Produkten är berikad med växtextrakt som svartpeppar och cayennefrukt, vilka båda är kända för sina metabolism-stärkande egenskaper. L-karnitin, som spelar en kritisk roll i transporten av fettsyror för att brännas i cellens mitokondrier, är också en viktig komponent i denna formula. För att kompensera för de vitaminer och mineraler man kan gå miste om under en kalorirestriktiv diet, inkluderar Mega Fat Burner potenta mängder av nödvändiga vitaminer och mineraler.

 • Tillverkare: Biotech USA
 • Material: Blandning av aktiva ingredienser inklusive L-karnitin, HCA, CLA, cayennepepparextrakt och svartpepparfruktpulver.
 • Särskilda Funktioner: Koffeinfri, 14 aktiva ingredienser, designad för kalorirestriktiva dieter, innehåller viktiga vitaminer och mineraler.

Plus:

 • Koffeinfri: Perfekt för dem som redan konsumerar mycket koffein genom andra källor och vill undvika överdrivet intag.
 • Allsidig Ingrediensblandning: Innehåller växtextrakt och essentiella näringsämnen för att stödja fettförbränning och övergripande hälsa.
 • Utformad för Kalorirestriktiva Dieter: Ger nödvändiga vitaminer och mineraler som kan vara bristfälliga i sådana dieter.

Värt att fundera över:

 • Produkten är avsedd för friska individer över 18 år, så det är viktigt att konsultera en läkare innan användning om du är gravid, ammande, har en underliggande sjukdom eller tar medicin.
 • Eftersom produkten innehåller ingredienser som svartpeppar och cayenne kan den vara irriterande för känsliga magar. Börja med en lägre dos för att testa din tolerans.
 • Trots att detta är ett kosttillskott, bör det inte användas som ersättning för en varierad och balanserad kost. Det bör användas i kombination med en hälsosam livsstil.

Black Burn Stim-Free

3,7/5,0

Black Burn STIM-free från Stacker 2 är en nyskapande produkt, speciellt designad för dem som önskar ett komplement till sin kost utan centralt stimulerande medel. Baserat på 100 % naturliga oljor, innehåller denna unika produkt inga uppiggande ämnen, vilket gör den idealisk för dem som undviker koffein eller andra stimulantia. Ingredienserna, som inkluderar fiskolja, linfröolja, nattljusolja och CLA, är noga utvalda för att erbjuda en optimal kombination av fettsyror.

De är många som idag använder dessa fettsyror under diet, men det är sällsynt att se dem kombinerade i en sådan effektiv mix. Med en enkel dosering av tre kapslar om dagen, anpassar sig denna produkt smidigt till olika livsstilar, och kan antingen tas enskilt eller i kombination med andra produkter från Stacker 2.

 • Tillverkare: Stacker 2
 • Huvudingredienser: Fiskolja, linfröolja, nattljusolja, CLA
 • Särskilda funktioner: Helt fri från uppiggande ämnen, kan användas när som helst under dagen

Plus:

 • Perfekt för dem som undviker uppiggande ämnen och inte vill att deras sömn ska störas.
 • Innehåller en unik blandning av högkvalitativa, naturliga oljor.
 • Flexibel dosering som kan anpassas till olika livsstilar.

Värt att fundera över:

 • Produkten bör inte användas som en ersättning för en balanserad kost.
 • Gravida, ammande, eller de som tar läkemedel bör rådfråga en läkare innan användning.
 • Överskrid inte den rekommenderade dagliga dosen.

Stacker 4

4,2/5,0

Stacker 4 är en fettförbrännings-tillskott.

Stacker 4 är den otvivelaktiga ledaren när det gäller första generationens efedrafria fettförbrännare. Tillverkad av NVE Pharmaceuticals, det framstående företaget bakom STACKER-2, 4 och XPLC, har denna produkt etablerat sig som en av ”världens starkaste fettförbrännare”.

Genom att kombinera effektiva ingredienser som grönt te, guarana, sibirisk ginseng och koffein, erbjuder Stacker 4 inte bara en signifikant ökning av energin utan också ökar ämnesomsättningen. Detta innebär att kalorierna du konsumerar inte lagras som fett utan istället förbränns, vilket påskyndar viktminskningen.

En annan framstående funktion hos denna produkt är dess förmåga att kontrollera hungern, vilket hjälper dig att hålla dig på din idealvikt med lätthet. Detta bantningsmedel har skapats med tanke på snabba resultat och dess förmåga att hålla dig uppladdad och fokuserad gör det till ett populärt val för dem som är ute efter en effektiv viktminskningslösning.

 • Tillverkare: NVE Pharmaceuticals
 • Huvudingredienser: Koffein, Grönt te-extrakt, Yerba Mate, Guarana, Capsaicin Anuum (Cayenne), Kolanöt, Ginseng
 • Särskilda funktioner: Ökar ämnesomsättningen, ger energiboost, dämpar hungern

Plus:

 • Erbjuder en superstark energiboost, vilket hjälper dig att förbli aktiv och skärpt.
 • Effektivt i att snabbt reducera överflödiga kilon, tack vare dess smarta ingredienssammansättning.
 • Dämpar aptiten, vilket underlättar viktkontroll och hjälper till att bibehålla den ideala vikten.

Värt att fundera över:

 • Innehåller flera uppiggande ingredienser, så undvik intag nära sänggåendet.
 • Bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.
 • Följ alltid doseringsanvisningarna och överskrid inte den rekommenderade dosen.

JNX Sports The Ripper

4,4/5,0

Så här ser bäst i test fettförbrännaren JNX Sports The Ripper ut.

The Ripper från JNX Sports är inte bara ytterligare en fettförbrännare. Den utlovar en kraftfull, snabbverkande effekt, vilket gör den till en av marknadens mest effektiva produkter inom sin kategori. Med den här produkten får du inte bara en energiboost, utan även hjälp med att hantera ditt sötsug och din hunger. Formulan i The Ripper är framtagen för att leverera ren, konsekvent energi hela dagen utan den ovälkomna skakighet eller koffeinkrasch som vissa andra produkter kan ge.

Om du letar efter en fettförbrännare som verkligen känns, är The Ripper rätt val. Den innehåller en rik mix av ingredienser som CarnoSyn® (Beta-alanine), Taurine, Guarana extrakt och många andra, alla sammansatta för att maximera dina resultat. Med smakalternativ som spänner från ananas till vattenmelon finns det en variant för alla smaklökar.

 • Tillverkare: JNX Sports
 • Huvudingredienser: CarnoSyn® (Beta-alanine), Taurine, Guarana extrakt, hallon ketoner, koffein
 • Särskilda funktioner: Ökad energi, minskat sötsug, hungerkontroll, snabba resultat

Plus:

 • Erbjuder en intensiv energiboost utan att orsaka skakighet eller koffeinkrasch.
 • Effektiv hungerkontroll och reducerat sötsug.
 • Snabbverkande formula ger märkbara resultat snabbt.

Värt att fundera över:

 • Innehåller en hög mängd koffein, så användare bör vara medvetna om sina gränser och reaktioner på stimulanser.
 • Det rekommenderas att känna efter hur kroppen reagerar under de första dagarna av användning.
 • Bör användas i kombination med en balanserad kost och regelbunden motion för bästa resultat.

Komplett köpguide – Tänk på det här innan du gör ditt val av Fettförbrännare:

 • Mål och Syfte: Innan du köper, bestäm varför du vill använda en fettförbrännare. Är det för att öka din metabolism? Minska aptiten? Öka energin under träningspass?
 • Ingredienser: Kolla in ingredienslistan noggrant.
 • Stimulanser: Många fettförbrännare innehåller koffein eller liknande stimulanser. Se till att du är medveten om mängden, särskilt om du är känslig för koffein eller tar andra koffeinhaltiga produkter.
 • Naturliga ingredienser: Vissa föredrar produkter med naturliga ingredienser som grönt te-extrakt eller cayennepeppar.
 • Fyllmedel: Undvik produkter som har en lång lista av onödiga tillsatser eller fyllmedel.
 • Dosering och Användning: Var uppmärksam på rekommenderad dosering. Vissa produkter kräver flera doser per dag, medan andra bara en.
 • Pris och Mängd: Se till att jämföra pris per dos snarare än bara produktens totalpris. Vissa dyrare produkter kan vara mer koncentrerade och räcker längre.
 • Biverkningar: Som med alla tillskott, kan fettförbrännare ha biverkningar. Läs recensioner och var uppmärksam på vanliga biverkningar som rapporterats av andra användare.
 • Produktrecensioner: Titta på recensioner och feedback från andra användare. Detta kan ge dig en bra uppfattning om produktens effektivitet.
 • Varumärke: Det kan vara klokt att välja ett etablerat varumärke med gott rykte i kosttillskottsbranschen.
 • Förvaring och Bäst före-datum: Kontrollera produktens hållbarhetsdatum och förvaringsinstruktioner för att säkerställa att du får en färsk produkt.
 • Kontraindikationer: Om du tar mediciner eller har några medicinska tillstånd, konsultera en läkare innan du börjar med en fettförbrännare.
 • Mångsidighet: Vissa fettförbrännare erbjuder andra hälsofördelar, som att öka mental skärpa eller förbättra humöret.
 • Återbetalningspolicy: Om möjligt, välj en produkt från en leverantör som erbjuder en återbetalningspolicy om du inte är nöjd.
 • Slutligen, Realistiska Förväntningar: Inget tillskott är en magisk lösning. Fettförbrännare kan erbjuda en hjälpande hand, men de bör användas i kombination med en balanserad kost och regelbunden träning.

Vanliga frågor och svar om Fettförbrännare


Vad är fettförbrännare?

Fettförbrännare är kosttillskott som marknadsförs med påståendet att de kan öka kroppens förmåga att bränna fett. De kan verka genom att öka ämnesomsättningen, minska aptiten eller öka fettets oxidation under träning.


Hur fungerar fettförbrännare?

De flesta fettförbrännare innehåller stimulanser som koffein som kan öka ämnesomsättningen och energinivåerna. Andra ingredienser kan bidra till att minska aptiten eller öka fettförbränningen genom termogenes (ökad kroppstemperatur).


Är fettförbrännare säkra?

Som med alla kosttillskott kan säkerheten variera. Det är viktigt att konsultera en läkare innan man börjar med något nytt tillskott, särskilt om man redan tar mediciner eller har medicinska tillstånd.


Vilka är biverkningarna av fettförbrännare?

Vanliga biverkningar kan inkludera hjärtklappning, ökad puls, högt blodtryck, ångest, sömnlöshet, yrsel, illamående och huvudvärk.


När ska jag ta fettförbrännare?

Många väljer att ta dem på morgonen eller innan träning för att maximera energinivåerna. Följ alltid rekommendationerna på produktetiketten.


Kan jag ta fettförbrännare med andra tillskott eller mediciner?

Det beror på vilken produkt det gäller. Konsultera alltid en läkare innan du kombinerar fettförbrännare med andra mediciner eller tillskott.


Hur länge bör jag använda fettförbrännare?

Det kan variera beroende på produkten, men det är generellt en bra idé att inte vara beroende av dem på lång sikt. Använd dem som en del av en balanserad diet och träningsregim.


Kan jag dricka alkohol när jag tar fettförbrännare?

Det rekommenderas generellt att undvika alkohol när du tar fettförbrännare, särskilt eftersom många innehåller stimulanser som kan interagera med alkohol.


Är det säkert att ta fettförbrännare under graviditet?

De flesta läkare rekommenderar att undvika fettförbrännare och andra viktkontrolltillskott under graviditet. Konsultera alltid din läkare.


Hur snabbt kan jag se resultat med fettförbrännare?

Detta kan variera beroende på individens metabolism, diet, träningsregim och andra faktorer. Medan vissa kan märka effekter inom några dagar, kan det för andra ta veckor att se märkbara förändringar.Disclaimers:

#1. Innehållet på Träningsliv.se är ämnat att användas i informations- och utbildningssyfte. Informationen du tilldelas på vår webbplats ersätter inte professionell rådgivning.

#2. I en del av våra artiklar använder vi så kallade affiliatelänkar till återförsäljare av recenserade produkter. Det innebär att vi kan få en potentiell intäkt om du senare skulle köpa av den återförsäljaren. Det här kostar inte dig som konsument något extra, men möjliggör att vi kan fortsätta producera innehåll på Träningsliv.se även i framtiden.