I denna artikel går vi igenom och recenserar de bästa PWO-tillskotten på marknaden.

Bästa PWO 2023

För träningsentusiaster som söker en extra boost av energi och förbättrad prestation under sina träningspass, är pre-workout (PWO) tillskott ett populärt val. Många kämpar med att hitta motivation och energi för att prestera optimalt under träningen, särskilt de som tränar tidigt på morgonen eller efter en lång arbetsdag. PWO-tillskott är formulerade för att öka energi, förbättra uthållighet och fokus, och ofta innehåller ingredienser som koffein, aminosyror, och andra prestationshöjande ämnen.

Idealiskt för gymgångare, atleter, och fitnessentusiaster som vill ta sitt träningspass till nästa nivå och maximera sina resultat. Utforska och jämför de bästa PWO-produkterna på marknaden med våra grundliga recensioner. Hitta den pre-workout som passar dina träningsmål och energibehov.

5 hälsofördelar med PWO:

 • Ökad energinivå: Många pre-workout-tillskott innehåller stimulantia som koffein, som kan öka energinivåerna och hjälpa dig att känna dig mer vaken och fokuserad under dina träningspass.
 • Förbättrad fysisk prestanda: Ingredienser i PWO, som beta-alanin och kreatin, kan förbättra uthållighet och muskelstyrka, vilket möjliggör intensivare och mer effektiva träningspass.
 • Ökat blodflöde och pump: Vissa pre-workout-formler innehåller ingredienser som arginin och citrullin, som kan öka blodflödet till musklerna (känt som ”muskel-pump”), vilket främjar närings- och syretransport till muskelvävnaden.
 • Förbättrad uthållighet: Ingredienser som beta-alanin i pre-workout-tillskott kan hjälpa till att minska uppkomsten av mjölksyra i musklerna, vilket kan förbättra uthållighet och försena muskeltrötthet.
 • Ökat fokus och koncentration: Förutom fysiska fördelar kan stimulantia och andra ingredienser i PWO förbättra mental fokus och koncentration under träning, vilket kan bidra till ett mer produktivt träningspass.

Snabbsummering: För dig som vill veta vinnarna direkt i varje kategori

Bäst i test

Så här ser bäst i test PWO-tillskottet C4 Original ut.

C4 Original

C4 Original har länge varit ett populärt val bland fitnessentusiaster och professionella atleter. Det är känt för sin högkvalitativa blandning av ingredienser som tillsammans ger en synergistisk effekt. C4 erbjuder inte bara ökad energi och uthållighet utan även bättre fokus och en kraftfull pump under träningspasset. Den omfattande sammansättningen av ingredienser, tillsammans med en väl avvägd dos koffein, gör C4 Original till ett toppval för dem som vill ha en pålitlig pre-workout.

Mest prisvärda

Så här ser den mest prisvärda PWO-tillskottet RAW Rampage ut.

RAW Rampage

RAW Rampage sticker ut när det gäller att erbjuda överlägsen prestanda till ett konkurrenskraftigt pris. Denna produkt är formulerad med en stark kombination av ingredienser som ger en snabb energikick, förbättrat fokus och en kraftfull pump. Med tanke på dess kostnad i förhållande till de fördelar den ger, representerar RAW Rampage ett utmärkt värde för pengarna.

Bästa budgetvalet

Så här ser det bästa budgetvalet Scitec Nutrition Pow3rd 2.0 ut.

Scitec Nutrition Pow3rd 2.0

För de som är på en stram budget men inte vill kompromissa med prestanda, är Scitec Nutrition Pow3rd 2.0 det bästa valet. Trots dess lägre pris jämfört med andra produkter på marknaden, levererar denna pre-workout fortfarande en solid prestanda. Med en fokuserad ingrediensprofil som är avsedd att leverera det mest väsentliga för en pre-workout upplevelse, erbjuder Pow3rd 2.0 en fantastisk kombination av kvalitet och överkomlighet.

C4 Original

4,3/5,0

Så här ser bäst i test PWO-tillskottet C4 Original ut.

C4 Original från Cellucor är en pre-workout-formel som riktar sig till dem som söker extra skjuts inför sitt träningspass. Sedan lanseringen 2011 har den blivit en favorit bland gymentusiaster, helgkrigare och professionella idrottare, tack vare dess koncentrerade doser av kända pre-workout-ingredienser.

Varje servering på 6,5 g innehåller en kraftfull kombination av beta-alanin, kreatin, Oxystorm® och koffein, tillsammans med aminosyror och vitaminer, för att erbjuda en förbättrad träningsupplevelse. Förutom de tekniska egenskaperna kommer C4 Original i en rad läckra smaker, vilket gör det till ett attraktivt val för dem som vill ha både prestation och smak.

 • Tillverkare: Cellucor
 • Huvudingredienser: Beta-alanin, kreatinmonohydrat, Oxystorm®, Arginin-alfaketoglutarat, N-Acetyl-L-Tyrosin, koffein.
 • Särskilda funktioner: Koncentrerade doser, välkända ingredienser, innehåller Oxystorm®.

Plus:

 • Koncentrerad formula: Med enbart 6,5 g per servering levererar C4 Original en kraftfull dos av de mest eftertraktade pre-workout ingredienserna.
 • Variabel dosering: Användarna kan justera sin dos baserat på deras tolerans och behov, med en rekommenderad gräns på två skopor per dag.
 • Oxystorm®-innehåll: Oxystorm®, ett extrakt av röd spenat rik på nitrater, är en unik ingrediens som stöder ökat blodflöde och uthållighet.

Värt att fundera över:

 • Koffeininnehåll: Med 150 mg koffein per skopa är det viktigt att användarna beaktar sitt totala dagliga koffeinintag för att undvika eventuella biverkningar.
 • Dosgräns: Överskrid inte två skopor per dag och alltid börja med en lägre dos för att bedöma toleransen.
 • Inte för alla: Gravida, ammande, och personer under medicinsk behandling bör rådfråga läkare innan användning.

RAW Rampage

4,3/5,0

Så här ser den mest prisvärda PWO-tillskottet RAW Rampage ut.

RAW Rampage är en pre-workout (PWO) som är designad för dem som tar sin träning på fullaste allvar och vill prestera på topp. Denna uppdaterade formula är skapad med tanke på den senaste forskningen och ger dig energi, ökad fokus och uthållighet för dina intensiva träningspass. Med ingredienser som beta alanin, kreatinmonohydrat och koffein får användaren uppleva en ökad prestation, muskelkontakt och pump.

Dessutom bidrar tillsatta mineraler som magnesium, zink och kalium till normal muskelfunktion, och vitamin C och B6 stärker immunsystemet och motverkar trötthet. En nyhet för denna PWO är dess fräscha smak Strawberry Crush, som erbjuder en läskande kombination av jordgubbstoner. Med allt detta i åtanke är RAW Rampage ett måste för seriösa idrottare.

 • Tillverkare: Information ej tillgänglig
 • Material: Blandning av aminosyror, mineraler, koffein och vitaminer
 • Särskilda Funktioner: Innehåller beta alanin, kreatinmonohydrat, koffein, mineraler och vitaminer

Plus:

 • Ökad Prestation: Innehållet av kreatinmonohydrat och beta alanin hjälper till att öka den fysiska prestationen och ger dig energi för upprepad kraftansträngning.
 • Förbättrad Muskelkontakt och Pump: Tack vare ingredienser som kreatin och citrullin får användaren en ökad muskelkontakt och pump under träningen.
 • Mental Skärpa: Koffeinet och beta alanin i produkten hjälper till att höja träningsfokus och upplevd ansträngning.

Värt att fundera över:

 • Stickande Känsla: Några användare kan uppleva en stickande känsla på grund av beta alanin. Om man inte uppskattar denna känsla kan man överväga en PWO utan beta alanin.
 • Hög Koffeinhalt: Med 300 mg koffein per portion bör de som är känsliga för koffein, gravida, ammande eller har medicinska tillstånd som hjärtproblem överväga annan produkt eller konsultera läkare före användning.
 • Dosering: Det rekommenderas att börja med en halv portion för att testa toleransnivån innan man går upp till en hel portion.

Scitec Nutrition Pow3rd 2.0

4,0/5,0

Så här ser det bästa budgetvalet Scitec Nutrition Pow3rd 2.0 ut.

Scitec Nutrition Pow3rd 2.0 är en avancerad pre-workout formula utformad för att optimera din träningsprestation. Denna noggrant framställda blandning innehåller en rikedom av aktiva ingredienser för att ge energi, förbättra uthållighet och maximera fokus under intensiva träningspass. Med en specifik ”DualCreatine” blandning bestående av Mikroniserat Kreatin Monohydrat och Kreatin Citrat, hjälper Pow3rd 2.0 till att öka den fysiska prestationen i påföljande explosioner av kortvarig och högintensiv träning.

Dessutom innehåller denna formula Beta-Alanin, L-Arginin och Koffein, vilka tillsammans ger en energiboost och hjälper till att minska trötthet och utmattning. En annan nyckelkomponent, Alfa-Ketoglutarat (AKG), spelar en vital roll i energiproduktionen genom dess funktion i Krebs-cykeln. Formulan avrundas med Rhodiola rosea, som är känt för sina adaptogena egenskaper och förmåga att stödja kroppens stressrespons.

 • Tillverkare: Scitec Nutrition
 • Huvudingredienser: DualCreatine blandning, Beta-Alanin, L-Arginin, Koffein, AKG, Rhodiola rosea
 • Storlek: 350g (50 doser)
 • Smaker: Äpple, Päron

Plus:

 • Energiboost: Med en kombination av kreatin och koffein, förbereder Scitec Nutrition Pow3rd 2.0 dig för intensiva träningspass genom att öka din energinivå.
 • Ökad Uthållighet: Med ingredienser som Beta-Alanin och L-Arginin, kan du förvänta dig en förlängd prestanda och uthållighet under ditt träningspass.
 • Förbättrat Fokus: Koffeinet i denna formula säkerställer att du förblir fokuserad och alert under hela ditt träningspass.

Värt att fundera över:

 • Dosering: Överskrid inte rekommenderad dosering och intag inte mer än 2 portioner per dag.
 • Koffeinintag: Eftersom produkten innehåller koffein, kan det vara klokt att undvika andra koffeinkällor samma dag för att undvika överstimulering.
 • Varierad kost: Kom ihåg att kosttillskott inte ska användas som ett alternativ till en varierad kost.
 • Förvaring: Produkten bör förvaras torrt, svalt, väl förslutet och utom räckhåll för barn.

BSN NO Xplode

3,7/5,0

Så här ser PWO-tillskottet BSN NO Xplode ut.

BSN NO Xplode, även känd som N.O.-Xplode Legendary, är en förträningsprodukt (PWO) framtagen för att maximera ditt träningspass genom att kombinera beprövade ingredienser i optimala doseringar. Ett av dess distinkta kännetecken är de generösa mängderna av både citrullin, på hela 6 000 mg, och beta-alanin, på 3 200 mg. Dessa tillsammans med andra kraftfulla ingredienser som koffein och ginseng ger en ökad energi och uthållighet under träningen.

BSN är känt för sin långa historia av att producera pålitliga träningsprodukter, och med deras gedigna erfarenhet har de skapat en PWO som passar atleter på alla nivåer. Förutom de huvudsakliga ingredienserna innehåller N.O.-Xplode Legendary också bioflavonider från grapefrukt, kolinbitartrat och flera andra för att ge en fullständig prestandaförstärkning. Dessutom erbjuds produkten i spännande smaker och är avsedd att tas precis innan träningspasset för att maximera dess effekt.

 • Tillverkare: BSN
 • Innehåller 6 000 mg citrullin
 • Innehåller 3 200 mg Beta-Alanin
 • Genomtänkt PWO för alla atleter

Plus:

 • Hög dosering: Med 6 000 mg citrullin och 3 200 mg beta-alanin får användaren en kraftig boost av dessa populära aminosyror som hjälper till med uthållighet och muskelåterhämtning.
 • Kvalitetsprodukt från en pålitlig tillverkare: BSN är ett ansett företag med en lång historia av att producera högkvalitativa träningsprodukter.
 • Mångsidig ingredienslista: Utöver de primära ingredienserna inkluderar produkten också flera andra aktiva beståndsdelar som tillsammans bidrar till en förstärkt träningsupplevelse.

Värt att fundera över:

 • Koffeininnehåll: Varje servering innehåller 200 mg koffein, vilket kan påverka individers sömn, särskilt om produkten tas sent på dagen.
 • Allergener: Produkten kan innehålla spår av MJÖLK, GLUTEN, ÄGG, SOJA, NÖTTER och JORDNÖTTER, vilket är viktigt för individer med allergier eller intoleranser att notera.
 • Rekommenderad dosering: Det är viktigt att inte överskrida den rekommenderade doseringen och att produkten förvaras på ett säkert sätt borta från barn.

Core PWO Zero

3,9/5,0

Så här ser produkten Core PWO Zero ut.

Core PWO Zero är en avancerad pre-workoutprodukt, särskilt framtagen för att ge dig den nödvändiga energin och fokuseringen du behöver inför dina träningspass. Detta kosttillskott är unikt i det att det är kalorifritt, kreatinfritt och lågt i kolhydrater, vilket gör det till ett utmärkt val för individer som är medvetna om sitt kaloriintag, de som vill undvika överflödig vätskeansamling eller de som följer en strikt diet. De aktiva ingredienserna i Core PWO Zero, såsom beta-alanin, citrullin, rödbetspulver och koffein, är noga utvalda för att ge optimal styrka och energi. Dessutom är produkten mycket mångsidig och passar lika bra för styrketräning som för konditionsträning.

 • Tillverkare: Core
 • Innehåll: Aminosyror, rödbetspulver, koffein och andra aktiva ingredienser.
 • Särskilda Funktioner: Kalorifri, kreatinfri, optimal för energi och fokus, lämplig för både styrka och konditionsträning.

Plus:

 • Fokuserad Energi: Innehåller aminosyror som beta-alanin och citrullin som är kända för att förbättra träningsprestanda och ge en känsla av förhöjd energi.
 • Flexibel Användning: Passar alla typer av träningsform, vare sig det är styrketräning, konditionsträning eller något annat, och är lika effektiv under uppbyggnads- eller förbränningsfaser.
 • Dietvänlig: Med noll kalorier och extremt lågt kolhydratinnehåll är denna PWO idealisk för de som följer en diet eller deff.

Värt att fundera över:

 • Koffeininnehåll: Core PWO Zero innehåller 150mg koffein per portion, vilket motsvarar ca 1,5 kopp kaffe. Användare bör vara medvetna om sitt totala koffeinintag under dagen.
 • Första Användningen: Det rekommenderas att man börjar med en portion för att kontrollera sin toleransnivå innan man ökar dosen.
 • Lagring: Produkten bör förvaras torrt, svalt och borta från direkt solljus. Den bör också hållas utom räckhåll för små barn.

Chained Nutrition Unchained PWO

4,0/5,0

Så här ser produkten Chained Nutrition Unchained PWO ut.

Unchained PWO från Chained Nutrition är ingen vanlig PWO. Denna produkt är skräddarsydd för de mest erfarna atleterna som kräver tunga doseringar för att maximera sin prestation. Med överväldigande doser av ingredienser som citrullin, beta-alanin och koffein, är detta en PWO som definitivt kommer att få igång din energi. Den har designats med tanken att ge dig den extra skjutsen under ditt träningspass, med en kombination av erkända och vetenskapligt stödda ingredienser.

Inte nog med detta, Chained Nutrition har lyckats skapa en PWO som smakar fantastiskt, och ger dig en unik upplevelse med ”popping candy”-bitar. Förvänta dig en explosion av smak och känsla i varje shake. Dessutom är produktens doseringsalternativ flexibelt, där du kan välja mellan en halv eller en full dos baserat på din erfarenhet och behov.

 • Tillverkare: Chained Nutrition
 • Innehåll: Pulver med aktiva ingredienser som L-citrullin-malat, Beta-alanin, Betain, L-tyrosin, Kolinbitartrat, Koffein, L-Glutation, Niacin, Vitamin B6, Vitamin B12.
 • Särskilda Funktioner: Innehåller popping candy-bitar för en unik smakupplevelse, högdoserade ingredienser, anpassad dosering beroende på erfarenhet.

Plus:

 • Högdoserade Ingredienser: Med 7 000 mg citrullin och 4 000 mg beta-alanin i en full dos, garanteras du en potent dos av ingredienser för att optimera ditt träningspass.
 • Smakupplevelse: Förutom höga doseringar får du också njuta av en exceptionell smak, kompletterad med popping candy för en sensationell upplevelse.
 • Flexibel Doseringsalternativ: Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren atlet, kan du anpassa ditt intag baserat på din komfortnivå, vilket ger en säker och effektiv användning.

Värt att fundera över:

 • Starta Lågt: Om du är ny till PWO eller inte har erfarenhet av högdoserade produkter, börja med den lägre doseringsrekommendationen.
 • Innehåller Koffein: Med 300 mg koffein per full dosering, bör du undvika andra koffeinkällor och inte ta den nära sänggåendet för att undvika sömnstörningar.
 • Allergiinformation: Produkten innehåller laktos (mjölk) och aspartam, vilket kan vara av betydelse för individer med särskilda allergier eller intoleranser.

C4 Ultimate

3,3/5,0

Så här ser produkten C4 Ultimate ut.

C4 Ultimate från Cellucor är den senaste generationens prestationsökande kosttillskott, skapat för dem som är på jakt efter det bästa före träningsupplevelsen. Denna uppgraderade version av C4 innehåller en kraftfull blandning av välkända ingredienser som L-citrullin, beta-alanin och kreatinmonohydrat. Dessutom skiljer sig C4 Ultimate från mängden med sin inclusion av specialingredienser som Nitrosigine® och CarnoSyn®, båda kända för sin överlägsna kvalitet jämfört med vanliga ingredienser.

Med hela 300 mg koffein per skopa, har denna produkt designats för att öka uppmärksamheten, koncentrationen och vakenheten. Samtidigt bidrar höga doser av koffein till förbättrad muskeluthållighet och prestation. För en heltäckande träningsupplevelse innehåller C4 Ultimate även vitaminer, ginseng, rosenrot och många andra ingredienser. Den rekommenderade doseringen är en skopa blandad med vatten 20-30 minuter före träning.

 • Tillverkare: Cellucor
 • Innehåller högdoserade ingredienser som Nitrosigine® och CarnoSyn®
 • 300 mg koffein per skopa för ökad koncentration och uthållighet

Plus:

 • Högeffektiva ingredienser: Med 6 000 mg citrullin och 3 200 mg beta-alanin per skopa, erbjuder C4 Ultimate en kraftfull dos för optimal prestation.
 • Flera smakalternativ: Med smakvarianter som Strawberry Watermelon, den är inte bara effektiv utan även smakrik.
 • Komplett pre-workout: Med en kombination av vitaminer, aminosyror och örter, får användaren en helhetslösning för träningsförberedelse.

Värt att fundera över:

 • Koffeininnehållet är högt, vilket kan påverka sömnkvaliteten om produkten tas sent på dagen.
 • Rekommenderas inte för gravida eller barn på grund av sitt höga koffeininnehåll.
 • Som med alla kosttillskott bör individer rådfråga en läkare innan användning, särskilt om de har underliggande hälsotillstånd eller tar mediciner.

Smartsupps PWO

4,1/5,0

Så här ser produkten Smartsupps PWO ut.

Smartsupps PWO Tropical är ett kosttillskott avsett för dem som söker en pre-workout boost. Den är skapad i ett avskalat format med fokus på några av de mest uppskattade ingredienserna bland idrottare över hela världen. Formuleringen inkluderar L-citrullin, beta-alanin, L-arginin, koncentrerat rödbetsextrakt och koffein. Alla dessa komponenter är kända för att öka energin, förbättra blodflödet och maximera prestationsförmågan.

Med sin eleganta och strömlinjeformade sammansättning är Smartsupps PWO inte bara populär bland elitidrottare, utan också hos dem som testar en PWO för första gången. En annan viktig fördel är att varje förpackning erbjuder 50 serveringar, vilket ger ett utmärkt värde för pengarna. Denna PWO är tillgänglig i Tropical smak, en uppfriskande blandning som smakar fantastiskt samtidigt som den ger dig den energi du behöver för ditt träningspass.

 • Tillverkare: Smartsupps
 • Huvudingredienser: L-citrullin, beta-alanin, L-arginin, rödbetsextrakt, koffein.
 • Särskilda funktioner: Avskalat format, 50 serveringar per förpackning, välbeprövade ingredienser.

Plus:

 • Enkelt men effektivt: Med endast fem aktiva ingredienser, undviker denna PWO onödiga tillsatser, vilket ger en kraftfull pre-workout boost utan komplikationer.
 • Ekonomiskt fördelaktigt: Tack vare avsaknaden av onödiga fyllmedel, erbjuder en förpackning hela 50 serveringar, vilket ger en långvarig användning och utmärkt valuta för pengarna.
 • Passar alla: Oavsett om du är en elitidrottare eller nybörjare, är denna PWO designad för att uppfylla dina behov med sin genomtänkta formulering.

Värt att fundera över:

 • Koffeininnehåll: Produkten har en hög koffeinhalt, så den rekommenderas inte för barn eller gravida och ammande kvinnor.
 • Förvaring: Det är viktigt att förvara produkten utom räckhåll för barn och i sin ursprungliga förpackning för att säkerställa dess kvalitet.
 • Intag: Man bör inte överskrida den rekommenderade dagliga dosen, och personer under 18, gravida eller ammande, eller de som behandlas med läkemedel bör rådgöra med en läkare innan användning.
 • Aspartam: Produkten innehåller sötningsmedlet aspartam, vilket kan vara en källa till fenylalanin, något som bör beaktas av de med fenylketonuri (PKU).

Cobra Labs The Curse

3,5/5,0

Så här ser pwo-tillskottet Cobra Labs The Curse ut.

Cobra Labs presenterar ”The Curse”, en pre-workout som är utformad för dem som söker kraften att genomföra de mest krävande träningspassen. Med sina unika smaker och intensiva ingredienser, är The Curse avsett för att maximera din träningsprestation. Produkten är fylld med en potent mix av energigivande ämnen, däribland CarnoSyn (beta-alanin), Kreatinmonohydrate och Citric Acid, som tillsammans bildar ”Energizing Muscle Fuel Blend”.

Dessutom innehåller den en ”Blood Flow Amplifier Blend” med L-citrullin och L-argininAKG, som bidrar till förbättrad muskelpump. För att försäkra att du förblir fokuserad och redo att ta itu med ditt träningspass, inkluderar The Curse även ”Mind Control Matrix”, en kombination av koffein och olivbladsextrakt. Sammanfattningsvis är Cobra Labs The Curse en PWO som ger dig den boost du behöver för att nå dina träningsmål med förnyad energi, intensivt fokus och en kraftig känsla av muskelpump.

 • Tillverkare: Cobra Labs
 • Huvudingredienser: Energizing Muscle Fuel Blend (CarnoSyn, Kreatinmonohydrate, Citric Acid), Blood Flow Amplifier Blend (L-citrullin, L-argininAKG), Mind Control Matrix (Caffeine Anhydrous, Olive Leaf Extract).
 • Särskilda funktioner: Goda smaker, kraftfull muskelpump, intensivt fokus, 50 portioner per förpackning.

Plus:

 • Energi & Fokus: Med en kombination av Energizing Muscle Fuel Blend och Mind Control Matrix, ger The Curse den energi och fokus som krävs för att maximera träningsprestationen.
 • Ökad Muskelpump: Tack vare Blood Flow Amplifier Blend, kan användare uppleva en förstärkt känsla av muskelpump under träningspass.
 • Mycket för pengarna: Med 50 portioner per förpackning, erbjuder The Curse långvarig användning, vilket ger dig fler träningspass fyllda med energi.

Värt att fundera över:

 • Koffein: Med en betydande mängd koffein per portion bör individer vara medvetna om sitt totala koffeinintag för dagen, särskilt om de konsumerar andra koffeinkällor.
 • Medicinska Tillstånd: The Curse rekommenderas inte för dem som är gravida, ammar, har hjärtproblem eller något annat medicinskt tillstånd.
 • Förvaring: För att bibehålla produktens kvalitet bör den förvaras i rumstemperatur och utom räckhåll för barn.
 • Rekommenderad Dosis: Det är viktigt att inte överskrida den rekommenderade dagliga dosen och alltid konsultera en läkare innan du börjar med något kosttillskott.

Optimum Nutrition Gold Standard Pre-workout

4,1/5,0

Så här ser produkten Optimum Nutrition Gold Standard Pre-workout ut.

Optimum Nutrition presenterar ”Gold Standard Pre-Workout”, en avancerad träningsförberedande formula designad för atleter som strävar efter att nå sin absoluta toppkapacitet under varje träningspass. Den här produkten är inte bara en vanlig pre-workout; den erbjuder en synergistisk blandning av premiumingredienser som skapar en kraftfull kombination av energi, fokus och uthållighet. Med ingredienser som CarnoSyn Beta-alanin, Tysk-konstruerad Creapure Kreatin Monohydrat och L-Citrullin malat, kan användare förvänta sig att känna en ökad muskelpump, förbättrad uthållighet och intensiv energi.

Speciellt notabelt är produktens engagemang för renhet, eftersom den använder koffein endast från naturliga källor som te och kaffebönor. AstraGIN, en proprietär blandning av Astragalaus membranaceus och Panax notoginseng, ingår också, vilket bidrar till att optimera upptaget av andra nyckelingredienser. Allt detta sammanfattas i en pre-workout som verkligen förtjänar att bära ”Gold Standard” -namnet.

 • Tillverkare: Optimum Nutrition
 • Huvudingredienser: CarnoSyn Beta-alanin, Creapure Kreatin Monohydrat, L-Citrullin malat, AstraGIN™, Acetyl L-Karnitin HCl.
 • Särskilda funktioner: Naturligt koffein från te och kaffebönor, fri från bannade substanser, certifierad ”Informed-Choice, Trusted By Sport”.

Plus:

 • Naturlig Energi: Med koffein endast från naturliga källor som te och kaffebönor, kan du njuta av en hållbar, skakningsfri energi.
 • Ökad Uthållighet: Tack vare ingredienser som CarnoSyn Beta-alanin och Creapure Kreatin Monohydrat, kan du uppleva längre och mer intensiva träningspass.
 • Ren & Effektiv: Fri från bannade substanser och certifierad av ”Informed-Choice, Trusted By Sport”, vilket garanterar högsta kvalitetsstandarder.

Värt att fundera över:

 • Koffeinintag: Produkten innehåller 175 mg koffein per portion. Beroende på din tolerans och andra koffeinkällor kan detta vara kraftfullt, så dosera efter din egen känslighet.
 • Dosering: Följ doseringsrekommendationerna noga och börja eventuellt med en lägre dos för att värdera kroppens reaktion.
 • Förvaring: För att säkerställa produkten håller sig i bästa skick bör den förvaras torrt, svalt och väl förslutet, borta från barns räckhåll.
 • Kosttillskott: Kom ihåg att denna produkt inte ska användas som ersättning för en balanserad kost. Alltid sträva efter en hälsosam och varierad kost parallellt med användning av kosttillskott.

BSN N.O-Xplode Vaso PWO

4,2/5,0

Så här ser produkten BSN N.O-Xplode Vaso PWO ut.

För seriösa atleter som eftersträvar maximal prestation i varje träningspass introducerar vi BSN N.O-Xplode Vaso PWO. Denna kraftfulla pre-workout kombinerar både traditionella och innovativa ingredienser för att säkerställa en optimal upplevelse. Med en otrolig dos av 8 100 mg citrullin stärker den blodflödet till musklerna, vilket kan ge en intensifierad pump och förbättrad uthållighet under träningen.

Dessutom innehåller produkten 3 000 mg beta-alanin, koffein och en unik blandning av mangoextrakt, kolanöt, galanga, teanin, transreserveratrol och kolinbitartrat. Den finns i tre aptitliga smaker: Fruit Punch, Tropical och Lemon Lime. Utrustad med en mängd vitaminer och noggrant valda ingredienser, är BSN N.O-Xplode Vaso PWO din partner för att uppnå en oslagbar träningsintensitet.

 • Kraftfull Pre-Workout: Formulerad för seriösa atleter som söker maximal effekt.
 • Rik på Citrullin: Hela 8 100 mg citrullin för förbättrat blodflöde och muskelpump.
 • Innovativa Ingredienser: Innehåller unika tillsatser som mangoextrakt, kolanöt och galanga.

Plus:

 • Intensiv Energi och Fokus: Med 200 mg koffein per servering, upplev ökad alertness och skärpa under träningspasset.
 • Förbättrad Uthållighet: Tack vare beta-alanin och citrullin kan du räkna med ökad uthållighet och prestationsförmåga.
 • Diverse Ingrediensprofil: Bortom traditionella PWO-ingredienser innehåller denna även mangoextrakt, kolanöt, galanga och mycket mer.

Värt att fundera över:

 • Koffeininnehåll: Med 200 mg koffein per servering bör man vara medveten om sitt totala dagliga intag av koffein. Det rekommenderas inte för barn och gravida.
 • Allergener: Kan innehålla spår av mjölk, gluten, ägg, soja, nötter och jordnötter.
 • Hälsa: Som alltid, om du är gravid, ammande, lider av någon sjukdom, eller tar mediciner, bör du rådfråga med en läkare innan du börjar ta detta tillskott.

RAW Fury

3,8/5,0

Så här ser PWO-tillskottet RAW Fury ut.

RAW Fury är en avancerad pre-workout produkt som är utformad för de mest hängivna och erfarna idrottarna. Om du är den typ av träningsentusiast som eftersträvar de mest intensiva och svettiga sessionerna, är detta produkt för dig. Den framstår som den mest potenta pre-workout i sortimentet, avsedd för dem som är på jakt efter det där lilla extra för att ta sina träningspass till en ny höjd.

Denna PWO är inte bara kraftfull, utan den kommer med en unik sammansättning av ingredienser som levererar energi, muskelpump och fokus i kombination. Dess huvudkomponenter inkluderar beta-alanin, kreatin, ashwagandha med hög potens, koffein och nitrater som bidrar till kväveoxidprocessen. Tillsammans ger dessa ingredienser en intensiv upplevelse och energi för ditt träningspass. Men det slutar inte där; med smakerna Mindblowing Cola och Strawberry Jawbreaker kan du vara säker på att njuta av varje klunk.

 • Innehåller en kombination av beta-alanin, kreatin, högpotent ashwagandha och koffein.
 • Nitrater som bidrar till kväveoxidprocessen.
 • Två läckra smaker: Mindblowing Cola och Strawberry Jawbreaker.

Plus:

 • Energi och Fokus: Med sin kraftfulla blandning av ingredienser som koffein och nootropika, ger RAW Fury en omedelbar energiökning samt ett skarpt fokus under träningspasset.
 • Förbättrad Muskelpump: Innehållet av nitrater, kreatin och andra aktiva ingredienser ger en förbättrad muskelpump, vilket kan optimera varje träningspass.
 • Utsökt Smak: Trots sin potenta formula har RAW Fury lyckats bevara en behaglig smak med sina varianter av Mindblowing Cola och Strawberry Jawbreaker.

Värt att fundera över:

 • Potens: RAW Fury är mycket potent, och det rekommenderas att nybörjare startar med en mindre dos för att avgöra sin tolerans.
 • Koffeininnehåll: Produkten innehåller en hög mängd koffein (400 mg per dagsdos), vilket kan påverka sömn och hjärtfrekvens. Den bör användas med försiktighet av dem som är känsliga för koffein eller har vissa medicinska tillstånd.
 • Medicinska Begränsningar: Individer med vissa medicinska tillstånd, gravida eller ammande kvinnor och de under 18 år bör rådgöra med en läkare innan de använder denna produkt.

Off The Hook PWO

4,0/5,0

Så här ser produkten Off The Hook PWO ut.

Chained Nutrition’s ”Off The Hook” PWO är en kraftfull prestationshöjande produkt särskilt avsedd för de mest dedikerade atleterna. Med sitt sylvasst fokus och högdoserade formula är det en produkt för dem som eftersträvar högsta nivå av prestanda under träning. Basen i Off The Hook utgörs av välbeprövade ingredienser som beta-alanin, kreatinglukonat, L-citrullinmalat, och många fler.

Dessa ingredienser kombineras för att ge användaren maximal energi, uthållighet och fokus under träning. Särskilt imponerande är den massiva dosen koffein, som ger atleten ökad koncentration, vakenhet och uppmärksamhet. Off The Hook är utformad i samråd med erfarna atleter, vilket garanterar att produkten verkligen levererar.

 • Tillverkare: Chained Nutrition
 • Huvudingredienser: Beta-alanin, Kreatin, Koffein, Vitamin C och B-vitaminer.
 • Rekommenderad dos: En skopa (17 g) blandad med 2,5 dl vatten innan träning.

Plus:

 • Högdoserad formula: Innehåller ingredienser i potenta mängder för maximal effekt.
 • Mentalt fokus: Massiv dos koffein kombinerat med L-tyrosin och Panax ginseng för optimal koncentration under träning.
 • Framtagen för de dedikerade: Perfekt för erfarna atleter som behöver en tung produkt för att matcha deras intensiva träningsregim.

Värt att fundera över:

 • Hög koffeinhalt: Med 350 mg koffein per dosering bör individer vara medvetna om sitt dagliga koffeinintag.
 • Inte för nybörjare: Produkten är kraftfull och kan vara överväldigande för dem som är nya till PWOs.
 • Innehåller aspartam: De med fenylketonuri eller de som är känsliga mot aspartam bör undvika denna produkt.

Mutant Madness

3,5/5,0

Så här ser PWO-tillskottet Mutant Madness ut.

Mutant Madness är en pre-workout produkt framtagen specifikt för de som är på jakt efter extrem träning och hög intensitet. Detta kraftfulla kosttillskott är konstruerat för att ge dig den extra skjutsen du behöver för att prestera på topp. Med en sammansättning av viktiga ingredienser som kreatin, arginin, citrullin, beta-alanin och flera källor av koffein, kan den verkligen ta din träning till en helt ny nivå.

Denna produkt inte bara ökar din energi, utan också förbättrar ditt fokus så att du kan ge allt under ditt träningspass. Den kommer i smakerna citron, hallon och persika, och varje portion innehåller 335 mg koffein. Denna produkt rekommenderas inte för barn eller gravida och bör förvaras torrt och svalt.

 • Tillverkare: Mutant Nutrition
 • Huvudingredienser: Kreatin, arginin, citrullin, beta-alanin, 5 olika källor av koffein
 • Funktioner: Förbättrar fokus, ökar energi, intensifierar träning

Plus:

 • Ökad Energi: Med 5 olika källor av koffein som ger 335 mg per portion, ger Mutant Madness dig den långvariga energin du behöver för hela träningspasset.
 • Förbättrad Fokus: Förutom ökad energi, hjälper denna produkt dig att behålla ett knivskarpt fokus under ditt träningspass.
 • Multifunktionell Sammansättning: Med en mix av ingredienser som kreatin, arginin, citrullin, och beta-alanin, bidrar denna produkt till ökad styrka, uthållighet och pump under träningen.

Värt att fundera över:

 • Koffeininnehåll: Med 335 mg koffein per portion, bör man vara medveten om sitt totala koffeinintag under dagen för att undvika överkonsumtion.
 • Första Användning: Nya användare bör börja med en halv skopa för att bedöma sin tolerans innan de ökar doseringen.
 • Allergiinformation: Produkten är framställd i en anläggning som även hanterar ingredienser som mjölk, soja, vete, ägg, jordnötter, nötter, och skaldjur, vilket innebär att den kan innehålla spår av dessa.

Komplett köpguide – Tänk på det här innan du gör ditt val av PWO:

Pre-workout (PWO) är ett kosttillskott som tas innan träning. Det är utformad för att ge dig energi, fokus och prestation under träningen. PWO innehåller vanligtvis koffein, beta-alanin, kreatin och BCAA.

När du väljer PWO är det viktigt att ta hänsyn till följande faktorer:

 • Ingredienser: Se till att PWO innehåller ingredienser som är effektiva för dina mål. Om du är nybörjare kan du välja ett PWO som innehåller koffein och BCAA. Om du är mer erfaren kan du välja ett PWO som innehåller mer potenta ingredienser, till exempel beta-alanin eller kreatin.
 • Pris: PWO kan variera i pris, så välj ett som passar din budget.
 • Smak: PWO finns i många olika smaker, så välj en som du gillar.

Här är några tips för att välja rätt PWO:

 • Läs ingredienslistan: Var noga med att läsa ingredienslistan innan du köper PWO. Se till att PWO innehåller ingredienser som är effektiva för dina mål och som du inte är allergisk mot.
 • Läs recensioner: Läs recensioner från andra användare för att få en uppfattning om hur PWO fungerar.

Prata med din läkare: Om du har några hälsoproblem bör du prata med din läkare innan du tar PWO.

Vanliga frågor och svar om PWO


Vad är PWO?

PWO står för ”pre-workout” och är ett kosttillskott som tas innan träning. Det är utformad för att ge dig energi, fokus och prestation under träningen. PWO innehåller vanligtvis koffein, beta-alanin, kreatin och BCAA.


Hur fungerar PWO?

Koffein är en stimulant som kan hjälpa dig att känna dig mer alert och fokuserad. Beta-alanin är en aminosyra som kan hjälpa dig att förbättra din uthållighet. Kreatin är en naturlig substans som kan hjälpa dig att bygga muskler och förbättra din prestation. BCAA är essentiella aminosyror som kan hjälpa dig att bygga muskler och minska träningsvärk.


Är PWO säkert?

PWO är generellt sett säkert för friska vuxna. Det är dock viktigt att läsa ingredienslistan och följa instruktionerna på förpackningen. Om du har några hälsoproblem bör du prata med din läkare innan du tar PWO.


Vilka är biverkningarna av PWO?

Vanliga biverkningar av PWO inkluderar:

 • Koffein relaterade biverkningar: nervositet, ångest, sömnlöshet, magbesvär
 • Beta-alanin relaterade biverkningar: klåda, frossa, muskelsmärta
 • Kreatin relaterade biverkningar: viktökning, magbesvär
 • BCAA-relaterade biverkningar: inga kända biverkningar

Om du upplever några biverkningar av PWO bör du sluta ta det och prata med din läkare.


Hur mycket PWO ska jag ta?

Följ instruktionerna på förpackningen. Vanligtvis rekommenderas att du tar en dos 30-60 minuter innan träning.


Kan jag ta PWO varje dag?

Det är inte rekommenderat att ta PWO varje dag. Det kan leda till biverkningar och minska effekten av PWO.


Är PWO effektivt?

PWO kan vara effektivt för att förbättra din prestation under träning. Det kan hjälpa dig att lyfta tyngre vikter, träna längre och känna dig mer energisk.


Är PWO värt det?

Det beror på dina individuella behov och preferenser. PWO kan vara ett bra sätt att förbättra din prestation under träning, men det är inte nödvändigt för alla.


Vilket PWO är bäst?

Det finns många olika PWO på marknaden, så det är viktigt att välja ett som passar dina behov och preferenser. När du väljer PWO bör du ta hänsyn till följande faktorer:

 • Ingredienser: Se till att PWO innehåller ingredienser som är effektiva för dina mål.
 • Pris: PWO kan variera i pris, så välj ett som passar din budget.
 • Smak: PWO finns i många olika smaker, så välj en som du gillar.

Var kan jag köpa PWO?

PWO kan köpas på många olika ställen, inklusive gym, hälsokostbutiker och online.Disclaimers:

#1. Innehållet på Träningsliv.se är ämnat att användas i informations- och utbildningssyfte. Informationen du tilldelas på vår webbplats ersätter inte professionell rådgivning.

#2. I en del av våra artiklar använder vi så kallade affiliatelänkar till återförsäljare av recenserade produkter. Det innebär att vi kan få en potentiell intäkt om du senare skulle köpa av den återförsäljaren. Det här kostar inte dig som konsument något extra, men möjliggör att vi kan fortsätta producera innehåll på Träningsliv.se även i framtiden.