I denna artikel går vi igenom och recenserar de bästa Turkesterone-kosttillskotten på marknaden.

Bästa Turkesterone 2024

I en tid där fysisk kondition och muskeltillväxt prioriteras högt, är många ständigt på jakt efter kosttillskott som kan erbjuda en fördel i deras träningsrutiner.


Med ett överskott av produkter på marknaden som påstår sig öka styrka och uthållighet, kan det vara svårt att skilja beprövade tillskott från de som endast erbjuder tomma löften.


Här kommer Turkesterone in i bilden. Som en naturligt förekommande phytoecdysteroid har Turkesteron väckt intresse inom fitness- och bodybuildingvärlden. Forskning indikerar att det kan ha potential att stimulera muskelproteinsyntes och därmed stödja muskeltillväxt.


För de som önskar maximera sina träningsresultat kan tillskott av Turkesterone vara värt att överväga. Som med alla tillskott är det viktigt att noga granska produktens renhet och kvalitet och att rådgöra med en hälsoprofessionell eller tränare innan användning.


Genom att inkludera Turkesterone i träningsregimen kan idrottare och fitness-entusiaster potentiellt se snabbare resultat i sina ansträngningar, vilket driver dem närmare sina mål för fysisk prestation och hälsa.

Fem hälsofördelar med Turkesterone:

 • Muskeltillväxt: Turkesterone har förknippats med ökad proteinsyntes och muskeltillväxt, vilket gör det populärt bland kroppsbyggare och idrottare.
 • Förbättrad atletisk prestanda: En del anekdotiska rapporter tyder på att turkesterone kan förbättra uthållighet och övergripande atletisk förmåga.
 • Fettförlust: Vissa användare rapporterar ökad ämnesomsättning och fettförbränning vid användning av turkesterone.
 • Lägre blodsocker: Preliminära studier tyder på att turkesterone kan hjälpa till att reglera blodsockernivåerna och förbättra insulinkänsligheten.
 • Antiinflammatoriska egenskaper: Ecdysteroner, inklusive turkesterone, kan ha antiinflammatoriska egenskaper, vilket kan bidra till allmän hälsa och välbefinnande.

Snabbsummering: För dig som vill veta vinnarna direkt i varje kategori

Bäst i test

Så här ser bäst i test produkten Apex Turkesterone Max 600 mg ut.

Apex Turkesterone Max 600 mg

Med en hög koncentration av Turkesterone och ett rykte för exceptionell kvalitet är Apex Turkesterone Max det bästa valet för dem som söker topprestanda i ett turkesterone-tillskott. Produkten erbjuder optimal muskeltillväxt, uthållighet och återhämtning, vilket gör den till det bästa alternativet för seriösa atleter och de som är engagerade i intensiv styrketräning.

Mest prisvärda

Så här ser den mest prisvärda produkten Jacked Turkesterone ut.

Jacked Turkesterone

Jacked Turkesterone erbjuder en balans mellan pris och kvalitet. Med en anständig mängd Turkesterone och till en rimlig kostnad, ger detta tillskott stora anabola fördelar till ett överkomligt pris. Det är det idealiska valet för den som söker de muskelbyggande fördelarna med turkesterone till ett bra pris.

Bästa budgetvalet

Så här ser det bästa budgetvalet SOLID Nutrition BLACK LINE Turkesterone 333 mg ut.

SOLID Nutrition BLACK LINE Turkesterone 333 mg

För den som är ny med turkesterone-tillskott eller har en stram budget men ändå vill uppleva de muskelbyggande fördelarna, är SOLID Nutrition BLACK LINE Turkesterone det bästa budgetvalet. Trots det lägre priset behöver användare inte kompromissa mycket på effektivitet. Med 333 mg turkesterone per kapsel, ger detta tillskott en solid dos av den aktiva ingrediensen till en lägre kostnaden.

Apex Turkesterone Max 600 mg

4,2/5,0

Så här ser bäst i test produkten Apex Turkesterone Max 600 mg ut.

Apex, Turkesterone Max 600 mg, är ett högkoncentrat av Turkesteron, erbjudet exklusivt av Turkesterone Europe. Denna produkt har som mål att optimera muskeluppbyggnaden, styrkan, energin och återhämtningsprocessen.

Ursprungligen extraherat från växten Ajuga Turkestanica, vilken kan hittas i bergen i Uzbekistan och Tzadzjikistan, detta tillskott består av 50% Turkesterone, komplexbunden med Hydroxipropyl-β-Cyclodextrin, och har verifierats genom HPLC-metoden för dess autentiska kvalitet. Med sin förstärkta formula HydroPerine™, förbättras biotillgängligheten och absorptionen, vilket gör att användare kan uppleva maximala fördelar.

 • Förstärkt med HydroPerine™ för förbättrad biotillgänglighet.
 • Testad med HPLC-metoden för garanterad kvalitet.
 • Innehåller 50% extrakt av Ajuga Turkestanica.

Plus:

 • Muskeltillväxt: Stimulerar proteinsyntesen och påskyndar produktionen av ny muskelvävnad.
 • Ökad Energi: Bidrar till att öka nivåerna av adenosintrifosfat (ATP) i kroppen, vilket transporterar energi till celler.
 • Snabb Återhämtning: Främjar en förbättrad proteinsyntes och stimulerar kroppens cellförnyelse.

Värt att fundera över:

 • Användningscykel: Det rekommenderas att börja med en kapsel och gradvis öka till två kapslar dagligen. Efter 8-10 veckors användning bör man ta en paus i 2 veckor för att förhindra kroppsberoende.

Jacked Turkesterone

4,1/5,0

Så här ser den mest prisvärda produkten Jacked Turkesterone ut.

Jacked Turkesterone är ett unikt kosttillskott som innehåller en högkoncentrerad dos av maralrot-extrakt, vilket levererar 100 mg rent turkesteron per dagsdos, dubbelt så mycket jämfört med majoriteten av andra turkesteron-tillskott på marknaden. Medan Jacked Turkesterone tidigare innehöll extrakt av Ajuga turkestancia, presenteras nu en ny formula med extrakt av maralrot.

Maralrot, känd för sitt rika innehåll av turkesteron, är en växt som har sitt ursprung i Centralasien och växer i hög höjd längs bergskedjorna. Förutom den potenta växtsterolen, turkesteron, har produkten förstärkts med vitamin B6 som reglerar hormonaktiviteten, zink som hjälper till att upprätthålla testosteronnivåerna i blodet och svartpepparextrakt för optimal absorption i kroppen.

 • Högkoncentrerat: Innehåller hela 1000 mg Maralrot-extrakt per dagsdos vilket levererar 100 mg rent turkesteron.
 • Förstärkt med Näringsämnen: Berikad med vitamin B6, zink och svartpepparextrakt för ökad effektivitet och absorption.
 • Naturlig Ursprung: Maralrot-extrakt är naturligt framställt från växter som växer i Centralasiens bergskedjor.

Plus:

 • Styrka och Muskeltillväxt: Turkesteron har visat sig stimulera proteinsyntesen, vilket kan bidra till ökad muskelmassa och styrka.
 • Hormonreglering: Förstärkt med vitamin B6 som reglerar hormonaktivitet och zink som hjälper till att upprätthålla testosteronnivåerna.
 • Optimal Absorption: Innehåller svartpepparextrakt som kan förbättra upptaget av turkesteron i kroppen.

Värt att fundera över:

 • Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost.

SOLID Nutrition BLACK LINE Turkesterone 333 mg

4,1/5,0

Så här ser det bästa budgetvalet SOLID Nutrition BLACK LINE Turkesterone 333 mg ut.

SOLID Nutrition BLACK LINE Turkesterone är ett premium kosttillskott avsedd för dem som är allvarligt engagerade i sin muskeltillväxt och styrka. Med en imponerande dos av 1000mg turkesteron per daglig dos, erbjuder detta tillskott exceptionella fördelar för att hjälpa till att maximera muskeltillväxt och styrka. Turkesteron, som är en ecdysteroid, är en växtbaserad hormonell steroid känd för dess muskelbyggande fördelar utan de biverkningar som associeras med anabola steroider.

SOLID Nutrition har noga utvalt ingredienserna och levererar dem i veganska kapslar, vilket gör det till ett utmärkt val för både veganer och icke-veganer. Förutom dess kraftfulla muskelbyggande egenskaper, ger Turkesterone också en positiv påverkan på proteinsyntesen, vilket ytterligare förstärker dess fördelar. Med 30 doser per förpackning, ger detta tillskott en månads värd av högpresterande tillskott för dem som är seriösa om sin fysik.

 • 1000mg Turkesterone per dagsdos för maximal muskeltillväxt & styrka.
 • Veganska kapslar som är både miljövänliga och lämpliga för alla livsstilar.
 • Naturligt muskelbyggande tillskott, utan steroida biverkningar.

Plus:

 • Kraftfull dosering av 1000mg turkesteron säkerställer optimala resultat för muskeltillväxt och styrka.
 • Veganska kapslar gör det tillgängligt och etiskt för alla individer.
 • Främjar positiv proteinsyntes, vilket leder till förbättrade träningsresultat.

Värt att fundera över:

 • Även om det inte finns konkreta studier som styrker rekommendationen, föreslås det att användare av turkesteron cyklar produkten. Det rekommenderas att konsumera turkesteron i 8 veckor följt av 4 veckors uppehåll.
 • Som alltid med kosttillskott, bör detta inte användas som en ersättning för en varierad och balanserad kost. Rekommenderad dos bör inte överskridas, och produkten bör förvaras utom räckhåll för barn.

Sportlab Turkesterone

3,2/5,0

Så här ser produkten Sportlab Turkesterone ut.

SportlabTurkesterone är ett unikt kosttillskott baserat på ecdysteroider, särskilt turkesteron. Ecdysteroider har vissa jämförelser med testosteron, men skillnaden ligger i deras interaktion med androgena receptorer. Till skillnad från testosteron binder de sig inte till dessa receptorer, vilket minskar risken för biverkningar som ofta förknippas med testosteron.

Trots detta stimulerar turkesteron flera anabola processer i kroppen, inklusive en förhöjd proteinsyntes och främjande av muskelcellers upptag av aminosyran L-Leucine. Denna kombination ger optimala förutsättningar för muskeltillväxt. Rekommendationen är att konsumera 500mg per dag i cykler om 8-12 veckor, trots att ingen känd biverkan rapporterats vid längre användning. Huvudingrediensen i detta tillskott är Maralrot (Rhaponticumcarthamoides).

 • Turkesteron-baserat: Stimulerar flera anabola processer i kroppen.
 • Ökar proteinsyntesen: Främjar muskelcellers upptag av L-Leucine för optimal muskeltillväxt.
 • Säker användning: Inga kända biverkningar vid längre användning.

Plus:

 • Anabola effekter: Turkesteron hjälper till att stimulera muskeltillväxt utan biverkningar kopplade till testosteron.
 • Optimal dosering: En dos på 500mg per dag i 8-12 veckors cykler har visat sig ge bästa effekten.
 • Renhet: Innehåller ren Maralrot (Rhaponticum carthamoides) utan tillsatta fyllmedel.

Värt att fundera över:

 • Dosering: Rekommenderad dosering är två kapslar en gång per dag och bör ej överskridas.

Naughty Boy Turkesterone

3,1/5,0

The Turk från Naughty Boy sätter en ny standard för turkesterone-tillskott. Med en potent daglig dos av 500mg turkesterone, levererar denna produkt kraftfulla muskelbyggande effekter. Men det som verkligen gör The Turk unik är tillsatsen av Bioperine®, som fungerar för att maximera kroppens upptag av turkesterone, säkerställande att användaren drar nytta av varje milligram. Turkesterone, en naturlig ecdysteroid som finns i växter, är ett lagligt alternativ till anabola steroider.

Det erbjuder liknande fördelar utan de biverkningar som ofta förknippas med syntetiska steroider. För de som letar efter ett sätt att förbättra muskeltillväxt, styrka och övergripande fysik på ett naturligt sätt, är The Turk från Naughty Boy det perfekta valet. Produkten är också vegansk, vilket gör den tillgänglig för en ännu bredare grupp av hälso- och fitnessentusiaster.

 • 500mg Turkesterone per dos: Garanterar optimala muskelbyggande effekter.
 • Tillsatt Bioperine®: Ökar upptaget av turkesterone för maximal effekt.
 • Helt Naturlig: Erbjuder muskelbyggande fördelar utan biverkningar av anabola steroider.

Plus:

 • Ökad muskeltillväxt & styrka: Den höga dosen turkesterone stimulerar kroppen att bygga muskelmassa och förbättra styrka.
 • Effektivt upptag: Bioperine® garanterar att kroppen optimerar upptaget av turkesterone, vilket ger bättre resultat.
 • Naturligt & säkert: En helt naturlig produkt som är fri från biverkningar och laglig att använda.

Värt att fundera över:

 • Dosering: Det är viktigt att följa rekommenderad dosering och inte överskrida två kapslar per dag, oavsett om det är en träningsdag eller vilodag.

Komplett köpguide – Tänk på det här innan du gör ditt val av Turkesterone:

Turkesterone är en ecdysteroid som naturligt förekommer i vissa växter och insekter. På senare tid har det fått uppmärksamhet inom sport och fitnessvärlden som ett potentiellt kosttillskott för att stödja muskeltillväxt och prestanda. Innan du köper turkesterone, finns det flera viktiga aspekter att beakta:

1. Källa till Turkesterone

 • Den mest kända källan för turkesterone är Ajuga turkestanica, en växt från Centralasien. Kontrollera att ditt tillskott härstammar från en pålitlig och naturlig källa.

2. Doseringsmängd

 • Eftersom forskning kring turkesterone fortfarande är i sin linda, varierar rekommenderade doser. Se till att följa doseringsanvisningarna på produkten, och överväg att konsultera en hälsovårdsexpert.

3. Renshet och Kvalitet

 • Som med alla kosttillskott är det viktigt att välja en produkt som är ren och av hög kvalitet. Se efter certifieringar eller kvalitetsgarantier från tredje part.

4. Tillsatsämnen

 • Läs etiketten noggrant för att identifiera eventuella tillsatta fyllnadsmedel, bindemedel, eller konserveringsmedel. Försök välja en produkt med minimala tillsatsämnen.

5. Pris och Förpackning

 • Eftersom turkesterone är ett relativt nytt tillskott på marknaden kan priserna variera kraftigt. Jämför priser och se till att du får valuta för pengarna. Mörka flaskor eller förpackningar kan hjälpa till att skydda innehållet från ljus.

6. Interaktion med Andra Läkemedel eller Tillskott

 • Om du tar andra mediciner eller kosttillskott, konsultera en läkare eller annan hälsoexpert för att försäkra dig om att det inte finns några negativa interaktioner med turkesterone.

7. Återförsäljarrecensioner och Varumärkesrykte

 • Gör lite research om varumärket och läs recensioner från tidigare kunder för att få en uppfattning om produkten och företaget bakom den.

8. Potentiella Biverkningar

 • Som med alla kosttillskott, vara medveten om potentiella biverkningar och övervaka din kropp efter att ha startat tillskottet. Om du upplever några oönskade effekter, överväg att sluta ta tillskottet och rådgör med en läkare.

Vanliga frågor och svar om Turkesterone


Vad är turkesterone?

Turkesterone är en ecdysteroid, vilket är en klass av steroidliknande ämnen som finns i vissa växter och insekter.


Vilka potentiella hälsofördelar har turkesterone?

Turkesterone har främst marknadsförts som ett kosttillskott för muskeluppbyggnad. Vissa forskningsstudier tyder på att det kan ha anabola effekter, vilket hjälper till att stimulera proteinsyntesen och muskeltillväxt.


Är turkesterone en steroid?

Även om det är en ecdysteroid, skiljer det sig från de anabola steroider som är kända för att öka muskelmassa och styrka. Ecdysteroideffekterna på människokroppen är inte lika väl förstådda.


Finns det några biverkningar av turkesterone?

Den nuvarande forskningen indikerar att turkesterone generellt är säkert och tolereras väl, men fullständiga långtidsstudier på säkerheten saknas.


Hur mycket turkesterone ska jag ta?

Det optimala intaget är inte klart fastställt. Alltid följa rekommenderad dos på produktetiketten eller konsultera en specialist.


I vilka livsmedel eller växter finns turkesterone?

Turkesterone finns i vissa växter som Ajugaturkestanica, varifrån det ofta extraheras för tillskott.


Kan jag kombinera turkesterone med andra tillskott?

Eftersom forskningen är begränsad, är det oklart hur turkesterone kan interagera med andra tillskott. Det är bäst att rådgöra med en specialist.


Hur länge kan jag ta turkesterone?

Långtidsanvändning av turkesterone har inte studerats i detalj. Det rekommenderas att följa doseringsinstruktionerna och regelbundet kolla din hälsa.


Är det lagligt att använda turkesterone i idrott?

Det är viktigt att konsultera med idrottsorganet eller förbundet du tillhör. Medan turkesterone inte är en anabol steroid, kan det finnas regleringar beroende på sporten eller landet.


Hur fungerar turkesterone i kroppen?

Även om mekanismen inte är helt förstådd, tror forskare att turkesterone kan påverka proteinsyntesen, vilket bidrar till muskelreparation och tillväxt.Disclaimers:

#1. Innehållet på Träningsliv.se är ämnat att användas i informations- och utbildningssyfte. Informationen du tilldelas på vår webbplats ersätter inte professionell rådgivning.

#2. I en del av våra artiklar använder vi så kallade affiliatelänkar till återförsäljare av recenserade produkter. Det innebär att vi kan få en potentiell intäkt om du senare skulle köpa av den återförsäljaren. Det här kostar inte dig som konsument något extra, men möjliggör att vi kan fortsätta producera innehåll på Träningsliv.se även i framtiden.