I denna recensionsartikel går vi igenom vilka som är de bästa träningshandskarna i respektive kategori: Bäst i test, mest prisvärda och bästa budgetvalet.

Bästa Träningshandskar 2023

För individer som är engagerade i regelbunden styrketräning eller tyngdlyftning, är träningshandskar en viktig utrustning för att förbättra greppet och skydda händerna. Många styrketränare upplever problem med blåsor, hård hud, och ett otillräckligt grepp, vilket kan påverka deras prestanda och komfort under träningen. Träningshandskar är designade för att erbjuda bättre grepp, minska handtrötthet och skydda mot skav och blåsor, vilket gör dem till en oumbärlig del av träningsutrustningen för många atleter.

Perfekt för gymgångare, crossfit-utövare, tyngdlyftare och alla som vill förbättra sitt grepp och skydda sina händer under intensiva träningspass. Förbättra din träningsupplevelse med de bästa träningshandskarna. Upptäck våra detaljerade recensioner för att hitta de handskar som bäst stödjer dina träningsbehov och mål.

5 hälsofördelar med Träningshandskar:

 • Förbättrat grepp: Träningshandskar ger ofta bättre grepp och friktion, vilket är särskilt användbart vid lyft av tunga vikter eller användning av träningsmaskiner. Detta kan minska risken för att redskapen glider ur händerna, vilket kan leda till skador.
 • Skyddar händerna: Regelbunden användning av träningshandskar kan hjälpa till att skydda händerna från blåsor, skavsår och calluses som ofta uppstår vid styrketräning.
 • Stöd för handlederna: Många träningshandskar inkluderar handledsstöd som hjälper till att stabilisera handleden under tunga lyft, vilket kan minska risken för handledsskador och förbättra lyfttekniken.
 • Fördelar vid artrit och handproblem: För individer med artrit eller andra handrelaterade problem kan träningshandskar erbjuda nödvändigt stöd och komfort, vilket gör det möjligt för dem att träna mer effektivt och med mindre smärta.
 • Hygieniskt: Användning av träningshandskar kan också vara ett hygieniskt val, särskilt när man använder gemensamma träningsredskap och maskiner på gymmet, eftersom det minskar direkt hudkontakt med ytor som kan vara källor till bakterier och smitta.

Snabbsummering: För dig som vill veta vinnarna direkt i varje kategori

Bäst i test

Så här ser bäst i test vinnaren Better Bodies Pro Gym Gloves.

Better Bodies Pro Gym Gloves

Med en utomordentlig blandning av hållbarhet, komfort och grepp är Better Bodies Pro Gym Gloves den överlägsna handsken för de som vill ha det allra bästa. Handsken är tillverkad av högkvalitativt material som inte bara säkerställer skydd men också ger den användare en fördel när det gäller prestanda.

Mest prisvärda

Så här ser de mest prisvärda träningshandskarna Gorilla Wear Mitchell Training Gloves ut.

Gorilla Wear Mitchell Training Gloves

Medan dessa handskar är på den dyrare sidan, kompenserar de för detta med sin hållbarhet och kvalitet. Ett smart val för den som vill investera i ett par handskar som kommer att hålla länge och ge konsekvent prestanda.

Bästa budgetvalet

Så här ser bästa budgetträningshandskarna C.P. Sports Maxi Grip Glove ut.

C.P. Sports Maxi Grip Glove

För dem som inte vill spendera för mycket men fortfarande vill ha pålitliga träningshandskar, erbjuder C.P. Sports Maxi Grip Glove ett utmärkt värde. Trots sitt lägre pris, dessa handskar kompromissar inte med kvaliteten och ger ett utmärkt grepp.

Better Bodies Pro Gym Gloves

4,4/5,0

Så här ser bäst i test vinnaren Better Bodies Pro Gym Gloves.

Better Bodies Pro Gym Gloves är en premium handske designad för seriösa träningsentusiaster som vill skydda sina händer från belastningsskador, särskilt under intensiv styrketräning och tyngdlyftning. Tillverkad av högkvalitativt Analin-läder kombinerat med flexibel spandex och robust polyuretan, dessa handskar erbjuder både komfort och hållbarhet.

Dessa handskar har en tvåskikts spandex-nylon bakdel, vilket säkerställer en bekväm passform som anpassar sig efter användarens hand. Den förstärkta Amara-skumvadderade handflatan ger extra skydd och grepp, vilket minimerar risken för skav och ökar handskarnas livslängd. Förutom skyddsfunktionerna erbjuder dessa handskar också enkel på- och avtagning, vilket underlättar snabba övergångar under träningspass.

Med en justerbar kardborreband runt handleden, kan användaren säkerställa att handsken sitter perfekt utan att glida eller snurra. Better Bodies-logotypen pryder knogarna, vilket ger en stilren touch till designen.

 • Tillverkare: Better Bodies
 • Material: 40 % läder, 40 % spandex, 20 % polyuretan
 • Särskilda Funktioner: Förstärkt Amara-skumvadderad handflata, tvåskikts spandex-nylon bakdel, justerbar kardborreband.

Plus:

 • Högkvalitativt Material: Tillverkad av kvalitetsläder och spandex, vilket säkerställer långvarig användning.
 • Skyddar Mot Skav: Den förstärkta handflatan minimerar risken för skav och ökar komforten under intensiva träningspass.
 • Justerbar Passform: Med kardborrebandet kan användaren enkelt justera handskens passform för optimal komfort och prestanda.

Värt att fundera över:

 • Skötsel: Denna handske är endast avsedd för handtvätt, så man bör undvika maskintvätt för att bevara handskens kvalitet.
 • Storlek: Det är viktigt att referera till storleksguiden (som visas på en bild) för att säkerställa bästa möjliga passform.
 • Kortare Fingrar: Handskarna har korta fingrar, vilket kan påverka greppet och känslan för vissa övningar.

Casall Exercise Glove Long Finger Wmns

4,1/5,0

Så här ser träningshandskarna Casall Exercise Glove Long Finger Wmns ut.

Casall Exercise Glove Long Finger Wmns erbjuder en unik kombination av komfort och funktionalitet för den seriösa tränaren. Till skillnad från många andra träningshandskar på marknaden, täcker dessa handskar hela handen, vilket ger fullständigt skydd mot skav och slitage, oavsett om du tränar på gymmet eller utomhus.

Handflatan har ett specialdesignat förstärkningsmaterial som säkerställer ett överlägset grepp, vilket kan vara avgörande under intensiva styrketräningssessioner. Dessutom ger det stretchiga syntetmaterialet på handryggen optimal komfort och flexibilitet. Med dessa handskar kan användaren känna sig säker på att de får den stöd och skydd de behöver under varje träningspass.

 • Tillverkare: Casall
 • Material: Nylon, elastan
 • Särskilda Funktioner: Täcker hela handen, förstärkningsmaterial i handflatan, stretchigt syntetmaterial på handryggen.

Plus:

 • Fullt Skydd: Med hela fingrar skyddar dessa handskar mot skav i hela handen, vilket är särskilt viktigt vid intensiv träning.
 • Överlägset Grepp: Det speciella förstärkningsmaterialet i handflatan säkerställer ett stabilt och säkert grepp under hela träningspasset.
 • Flexibel Komfort: Tack vare det stretchiga syntetmaterialet på handryggen erbjuder handskarna utmärkt komfort och anpassningsförmåga.

Värt att fundera över:

 • Skötsel: Handskarna bör tvättas för hand i maximalt 40°C vatten och sedan lufttorkas för att bevara deras kvalitet och livslängd.
 • Storlek: Det är viktigt att konsultera storleksguiden och mäta handflatans omkrets för att hitta den perfekta storleken.
 • Användningsområde: Medan dessa handskar är utmärkta för gymträning, bör man komma ihåg att de är designade med hela fingrar, vilket kan vara mindre lämpligt för vissa övningar eller maskiner.

C.P. Sports Maxi Grip Glove

4,5/5,0

Så här ser bästa budgetträningshandskarna C.P. Sports Maxi Grip Glove ut.

C.P. Sports Maxi Grip Glove presenterar en elegant och bekväm lösning för dem som söker den ultimata träningshandsken. Handsken är särskilt utformad som en allround handske, lämplig för både konventionell styrketräning och mer intensiva aktiviteter som crossfit. Handsken är tunn, vilket garanterar en nära och tight passform, och samtidigt heltäckande för att erbjuda ett heltäckande skydd.

Materialet som används är slitstarkt och hållbart, vilket betonas av de dubbla sömmarna. Ytterligare en fördel är de ventilerande egenskaperna på handskens ovansida, vilket säkerställer att användarens hand förblir sval under träningen. Kontaktytan är försedd med små ”kuddar” för att ytterligare förstärka komforten, vilket är en särskilt uppskattad detalj under längre träningspass.

 • Tillverkare: C.P. Sports
 • Material: 50% polyuretan, 25% nylon, 20% polyester, 5% neopren
 • Särskilda Funktioner: Slitstarkt material, ventilerade egenskaper, kontaktyta med små ”kuddar”.

Plus:

 • Allsidig användning: Passar perfekt för olika träningsformer som konventionell styrketräning och crossfit.
 • Hög kvalitet: Dubbla sömmar och slitstarkt material säkerställer lång hållbarhet.
 • Ökad komfort: Med sin ventilerade design och små ”kuddar” på kontaktytan ger handsken optimal komfort under träningen.

Värt att fundera över:

 • Tvättråd: Handskarna bör tvättas i max 30°C för att bevara materialets kvalitet.
 • Passform: Trots att handsken har en tight passform bör man alltid kontrollera storleksguiden för bästa passform.
 • Användningsområde: Handsken är designad som en allround handske, men vissa aktiviteter kan kräva specifika handskar för bästa prestanda och komfort.

Gorilla Wear Gear Dallas Wrist Wrap Gloves

4,1/5,0

Så här ser träningshandskarna Gorilla Wear Gear Dallas Wrist Wrap Gloves ut.

Gorilla Wear introducerar Dallas Wrist Wrap Gloves, som kombinerar bekvämlighet med robusthet. Dessa träningshandskar är ergonomiskt utformade med speciella kuddar för att förbättra användarens komfort under träningen. De tjänar som mer än bara ett skydd för dina händer; de förbättrar också greppet, vilket är avgörande under styrketräning eller andra aktiviteter som kräver ett fast grepp.

Materialvalet är slitstarkt och tänkt att hålla under lång tid, oavsett hur intensiv din träningsregim är. Till detta läggs partier av mesh-tyg, vilket ger dessa handskar överlägsna ventilerande egenskaper, så att dina händer förblir torra och svala. Att ta av handskarna har också gjorts bekymmersfritt med dragtapparna på två av fingrarna. Dessutom kommer användarna att uppskatta den dubbla kardborrespänningen som säkerställer en säker och anpassad passform runt handleden.

 • Tillverkare: Gorilla Wear
 • Material: Slitstarkt material med mesh-partier
 • Särskilda Funktioner: Ergonomisk design, dubbla kardborrespännen, dragtappar för enkel avlägsning.

Plus:

 • Ergonomisk Design: Handledsstöd och kuddar för att garantera användarkomfort.
 • Utökad Ventilation: Mesh-tygpartier säkerställer att händerna förblir svala och torra.
 • Dubbla Kardborrspännen: Ger en säker och anpassad passform runt handleden, förstärker stabiliteten.

Värt att fundera över:

 • Storleksanpassning: För att säkerställa bästa möjliga passform, kontrollera storleksguiden noggrant före köp.
 • Tvättråd: Följ eventuella tvättinstruktioner för att bevara handskarnas kvalitet och hållbarhet över tid.
 • Användningsområde: Även om dessa handskar ger ett utmärkt grepp, bör man alltid bedöma om de är lämpliga för den specifika träningsaktivitet man tänker delta i.

Casall Sports Prod Exercise Multi Gloves

4,2/5,0

Så här ser träningshandskarna Casall Sports Prod Exercise Multi Gloves ut.

När det kommer till styrketräning är det viktigt att ha rätt utrustning, inte bara för att optimera ditt träningsresultat men även för att skydda dina händer. Med ”Exercise Glove Multi” från Casall får du både förbättrat grepp och skydd. Handskarna är noggrant designade för att erbjuda ett förstärkt grepp, vilket minimerar risken för slitage och skador som kan uppstå under intensiva träningspass.

Med en materialblandning av 50% läder, 40% nylon och 10% elastan, garanterar dessa handskar en kombination av hållbarhet, flexibilitet och komfort. Lädret bidrar till det robusta skyddet, medan nylon och elastan tillsammans ger handskarna deras anpassningsförmåga till din handform. Oavsett om du lyfter tunga vikter eller utför repetitiva rörelser, kommer dessa handskar att ge den stöd och skydd du behöver.

 • Tillverkare: Casall Sports Prod
 • Material: 50% Läder; 40% Nylon; 10% Elastan
 • Särskilda Funktioner: Förbättrat grepp, skyddar händer, optimerad för styrketräning.

Plus:

 • Kvalitetsmaterial: En blandning av läder, nylon och elastan garanterar hållbarhet och komfort under träningspasset.
 • Förbättrat Grepp: Minimera risken för olyckor och maxa dina resultat med ett förbättrat grepp.
 • Ergonomisk Design: Handskarna är särskilt designade för att anpassa sig efter din handform, vilket ger optimal komfort och skydd.

Värt att fundera över:

 • Storleksval: Se till att mäta din hand enligt den tillhandahållna storleksguiden för att säkerställa bästa passform.
 • Skötsel: Även om handsken är tillverkad av robusta material bör du undvika att utsätta den för extrema förhållanden för att förlänga dess livslängd.
 • Användningsområde: Medan dessa handskar är optimerade för styrketräning, kan de inte vara bäst lämpade för andra sporter eller aktiviteter. Använd dem där de passar bäst.

Gorilla Wear Mitchell Training Gloves

4,3/5,0

Så här ser de mest prisvärda träningshandskarna Gorilla Wear Mitchell Training Gloves ut.

Att ha rätt utrustning när du tränar kan göra en enorm skillnad, inte bara för att uppnå bästa möjliga prestanda men även för att skydda din kropp. Gorilla Wear Mitchell Training Gloves är särskilt framtagen för dem som inte vill kompromissa mellan kvalitet och stil. Dessa träningshandskar är konstruerade av slitstarka material som erbjuder både stöd och hållbarhet.

Med små kuddar inbäddade, garanterar de extra komfort, vilket minimerar chansen för skavsår och blåsor. Det elastiska meshmaterialet på handskarna ger dessutom utmärkt ventilation, vilket håller dina händer svala och torra under hela träningspasset. Handskarna är designade med en kardborrestängning, vilket garanterar en säker och justerbar passform för alla handstorlekar.

 • Tillverkare: Gorilla Wear
 • Material: 40% läder, 20% gummi, 20% nylon, 20% bomull
 • Särskilda Funktioner: Kardborrestängning, meshpartier för ventilation, ergonomiskt placerade kuddar för komfort.

Plus:

 • Ergonomisk Design: Små kuddar ger extra komfort och skydd, minimerar risken för skavsår och blåsor under träningen.
 • Ökad Ventilation: Elastiska meshpartier ser till att dina händer förblir svala och torra, oavsett träningsintensitet.
 • Justerbar Passform: Kardborrestängningen garanterar en säker passform som kan anpassas till varje individ.

Värt att fundera över:

 • Skötsel: Med en kombination av läder och andra material bör dessa handskar tvättas med försiktighet för att behålla deras kvalitet.
 • Val av storlek: Även om kardborrestängningen ger viss justerbarhet, är det viktigt att välja rätt storlek från början för bästa möjliga passform.
 • Användningsområde: Dessa handskar är idealiska för gymträning men kan inte vara lämpliga för alla typer av sport eller aktiviteter. Använd dem där de fungerar bäst!

Better Bodies Gear Womens Training Gloves

3,8/5,0

Så här ser träningshandskarna Better Bodies Gear Womens Training Gloves ut.

När det gäller att träna, är rätt skydd lika viktigt som den träning du utför. BB Womens Training Gloves från Better Bodies Gear är specialutformade för att ge kvinnliga lyftare det bästa inom komfort och effektivitet. De är perfekta för dig som är passionerad om din tyngdlyftsträning och söker kvalitativt skydd. Handskarna är tillverkade av högkvalitativt Amara-läder kombinerat med Nylon Mesh, vilket ger en kombination av hållbarhet och andningsförmåga.

Elastiskt meshmaterial på baksidan och mellan fingrarna säkerställer att dina händer förblir svala och komfortabla, även under intensiva träningspass. Den vadderade handflatan ger extra skydd och komfort, minimerar risken för skavsår och blåsor. En annan nyckelfunktion är det säkra Velcro-spännet som garanterar en stabil passform, medan handskarnas maskintvättbarhet garanterar enkel skötsel.

 • Tillverkare: Better Bodies Gear
 • Material: Amara läder och Nylon Mesh
 • Särskilda Funktioner: Vadderad handflata, Elastisk meshmaterial, Säkert Velcro spänne, Maskintvättbar.

Plus:

 • Högkvalitativt Material: Tillverkad av slitstarkt Amara-läder och andningsbart Nylon Mesh, för optimal hållbarhet och komfort.
 • Anpassad Skydd: Vadderad handflata för att skydda mot skador och förbättra greppet under lyft.
 • Enkel Skötsel: Tack vare att de är maskintvättbara, är dessa handskar enkla att rengöra och underhålla.

Värt att fundera över:

 • Passform: Se till att du väljer rätt storlek för att säkerställa optimal komfort och prestanda.
 • Tvättinstruktioner: Även om de är maskintvättbara, bör du följa specifika tvättråd för att säkerställa handskarnas livslängd.
 • Användningsområde: Dessa handskar är utformade speciellt för tyngdlyftning; om du deltar i andra aktiviteter, se till att handskarna uppfyller dina behov.

Gorilla sports Träningshandskar PRO

4,0/5,0

Så här ser träningshandskarna Gorilla sports Träningshandskar PRO ut.

Träning kräver ofta den rätta utrustningen, och när det gäller dina händer är TRÄNINGSHANDSKAR PRO från Gorilla Sports ditt bästa val. Dessa handskar kombinerar design, funktionalitet och kvalitet på bästa sätt. Tillverkade med en handflata i slitstarkt läder, erbjuder dessa handskar maximal hållbarhet, vilket garanterar att de håller länge oavsett hur intensiv din träning är.

Utöver lädret är resten av handsken tillverkad av ett funktionellt material som andas. Detta ser till att dina händer förblir svala och svettfria även under de mest krävande övningarna. Flexibiliteten i handskarna gör dem idealiska för en rad aktiviteter – från styrketräning och cykling till varje annan träning där dina händer spelar en central roll. Dessutom är dessa handskar tillgängliga i tre olika färger: svart, grön och rosa, så du kan matcha dem med din träningsklädsel eller ditt personliga stilval.

 • Tillverkare: Gorilla sports
 • Material: Slitstarkt läder och funktionellt andningsmaterial
 • Särskilda Funktioner: Finns i tre färger (Svart, Grön, Rosa), Flexibel passform, Andningsbar.

Plus:

 • Multifunktionell Användning: Perfekt för en rad träningsaktiviteter som styrketräning, cykling och mer.
 • Högkvalitativa Material: Tillverkad med en kombination av slitstarkt läder och funktionellt andningsmaterial, vilket ger optimal hållbarhet och komfort.
 • Stilval: Finns i tre färger, vilket ger dig möjlighet att välja den som bäst passar din stil.

Värt att fundera över:

 • Storleksanpassning: Se till att välja rätt storlek för optimal komfort och grepp under träning.
 • Skötsel: Även om de är gjorda av slitstarkt material, bör du följa skötselråd för att säkerställa handskarnas livslängd.
 • Träningsintensitet: Medan dessa handskar är utformade för en rad träningsaktiviteter, bör du vara medveten om din träningsintensitet och hur den påverkar handskarnas livslängd.

Komplett köpguide – Tänk på det här innan du gör ditt val av Träningshandskar

Om du är ute efter att köpa träningshandskar, antingen för styrketräning, cykling, boxning eller någon annan sport, finns det vissa saker du bör beakta. Nedan följer en köpguide som hjälper dig att välja de bästa träningshandskarna för dina behov.

1. Användningsområde:

 • Styrketräning: Skyddar handflatan mot skav och förbättrar greppet vid lyft. Ofta med ett fast material på handflatan och mer ventilerande material ovanpå.
 • Cykling: Har stoppning på handflatan för att minska trycket från styret och förhindra domningar i händerna under längre turer.
 • Boxning/MMA: Designade för att skydda dina knogar och handleder när du slår, ofta med tjockare vaddering.

2. Material:

 • Läder: Långvarigt och erbjuder bra grepp, men kan vara dyrare.
 • Syntet: Lättare att underhålla och ofta billigare än läder.
 • Neopren: Vattentätt och ger bra stöd, används ofta i tyngdlyftningshandskar.
 • Mesh: Bra för ventilation, ofta placerad på handens ovansida.

3. Stoppning:

 • För tunn: Kan orsaka obehag vid längre träningspass.
 • För tjock: Kan minska känsligheten och göra det svårt att få ett bra grepp.

4. Passform:

 • För liten: Kan begränsa rörligheten.
 • För stor: Kan skapa veck som orsakar skav.
 • Handledsstöd: Vissa handskevarianter kommer med extra handledsstöd, vilket kan vara bra för dem som behöver extra stöd vid lyft.

5. Underhåll:

Se till att du vet hur du ska sköta om dina träningshandskar för att maximera deras livslängd. Många träningshandskar kan handtvättas, men undvik maskintvätt om det inte särskilt anges.

6. Övriga egenskaper:

 • Kardborreband: Gör det lättare att ta på och av handsken.
 • Fingerlös design: Ger bättre känslighet för greppet.
 • Anti-slip: Vissa handskar har anti-slip-material för att förhindra att händerna glider.

7. Pris:

 • Som med de flesta produkter får du ofta vad du betalar för. Dyrare träningshandskar har oftast bättre material och konstruktion, men det finns fortfarande bra budgetalternativ på marknaden.

8. Omdömen:

Innan du bestämmer dig för ett par träningshandskar, ta dig tid att läsa kundrecensioner online för att få en uppfattning om handskenas kvalitet, komfort och hållbarhet.

Andra träningstillbehör som kan vara av intresse

 • Dragremmar kan användas för att ytterligare öka greppstyrkan, vilket är värdefullt vid styrketräning och kompletterar träningshandskarnas funktion att skydda händerna och förbättra greppet.
 • Ett lyftarbälte ger stöd åt ryggen under tunga lyft, vilket är viktigt för att minska risken för skador.
 • För att övervaka hälsodata såsom hjärtfrekvens och syresättning under träning, kan en pulsoximeter eller träningsklocka vara ett viktigt komplement till träningshandskar, särskilt vid intensiva träningspass.
 • Vätskeintag är viktigt under träning, och en enkel vattenflaska kan behövas för att förenkla, särskilt under långa eller intensiva träningspass.

Vanliga frågor och svar om Träningshandskar


Varför ska jag använda träningshandskar?

Träningshandskar ger bättre grepp, skyddar händerna från skav och kan även minska risken för blåsor och skador.


Hur rengör jag mina träningshandskar?

Många träningshandskar kan maskintvättas på en skonsam cykel, men det är alltid bäst att kolla tillverkarens anvisningar. Låt dem sedan lufttorka.


Hur vet jag vilken storlek jag ska välja?

Många tillverkare erbjuder en storleksguide. Mät din hand enligt deras anvisningar för att få rätt passform.


Kan jag använda träningshandskar för alla typer av träning?

Medan träningshandskar är utmärkta för lyft och greppintensiva aktiviteter, kanske de inte är idealiska för aktiviteter som kräver finmotorik.


Hur länge håller ett par kvalitetshandskar?

Med regelbunden användning kan ett bra par träningshandskar hålla mellan 6 månader till över ett år, beroende på träningsintensiteten.


Vilka material är bäst för träningshandskar?

Läder och syntetiska material är populära val eftersom de erbjuder bra hållbarhet och grepp.


Kan träningshandskar förbättra min prestanda?

Ja, med bättre grepp kan du ofta lyfta tyngre och utföra övningar med större precision.


Bör jag ha separata handskar för olika träningstyper?

Även om det inte är nödvändigt kan specialiserade handskar förbättra prestanda inom specifika träningsdiscipliner.


Minskar handskar handens naturliga styrka?

Medan handskar ger extra stöd, borde de inte hämma din naturliga handstyrka om de används korrekt.


Varför får jag fortfarande blåsor trots att jag använder handskar?

Detta kan bero på en felaktig teknik, för gammal eller dålig kvalitet på handskarna, eller kanske handskarna inte passar ordentligt.Disclaimers:

#1. Innehållet på Träningsliv.se är ämnat att användas i informations- och utbildningssyfte. Informationen du tilldelas på vår webbplats ersätter inte professionell rådgivning.

#2. I en del av våra artiklar använder vi så kallade affiliatelänkar till återförsäljare av recenserade produkter. Det innebär att vi kan få en potentiell intäkt om du senare skulle köpa av den återförsäljaren. Det här kostar inte dig som konsument något extra, men möjliggör att vi kan fortsätta producera innehåll på Träningsliv.se även i framtiden.